dijous, 29 de maig del 2008

ALINEACIÓ D.MARIANO LALANA ABRIL/1969


Ajudeu-me en los que no reconec o no me'n recordo...
0- ?? 9- Ildefonso García
1- Arrufat 10- Escorihuela
2- Ximo Solé 11- Gas ??
3- Santi Munuera 12- Felip Font
4- ?? 13- Diego Martinez Trujillo
5- ?? 14- Galdeano
6- Fito Font 15- Pitarch?
7- Genaro Castelló 16- Lluis Sorolla
8- Alfredo Ibañez
Atenció a la bossa d'esports autèntica "MÉXICO68"!!
ILDEFONSO GARCIA AGUILERA.

12 comentaris:

ximo ha dit...

Craks olmpicsssssssssss
per favor aixo es masa
lo 15 no es Pitart es Quique Castellvi, Pitart es lo que esta al costat de Santi, l'altre de la gorreta es Fito Font en aquella epoca Font lo gran. lo mes alt es Agusti Aspa, seguire investigant
GRACIES

ximo ha dit...

Diria que lo que ja agenollat al costat de Felipe Font, es Luisito Fernandez Rayo,
Per cert, qui te aquesta autentica joia olimpica?
hem pot fer una copia?

Toni Gallardo ha dit...

Això és al Coll de l'Alba?

albert ha dit...

Ho sento, ho he escanejat d'una peça. M'ha dit que si vols una còpia passa per la ferreteria que te la deixarà.

Anònim ha dit...

Hola, ja sóc aqui, he intentat entrar vàries vegades, pero no m'aclaria.
El que està baix meu, no és Alberto Campos Gonzàlez?, i el del meu costat podia ser Trujillo?

Això és una passada.

caty garcía ha dit...

Vuelvo a recordaros para el que no lo sepa, que pinchando dentro de las fotos se ven en grande y así se distingue quien es quien.Menudo relicario ha enviado mi hermano....
Pilar si tu padre ve la foto,¿se acuerda de esa generación?

Pilar ha dit...

Se acuerda, se acuerda! Yo hoy no había entrado en el blog para nada (ya es raro) y cuando he llegado a casa estaban mi padre y mi madre apretando botones y mi padre con una libretita apuntando todos los nombres. Cuando ponga los nombres lo pondremos aqui a ver si él los reconoce a todos, pero piensa que son muchos años y muchos niños que han pasado por su vida, claro.
Gracias por la foto!! Seguimos buscando a ver si encontramos alguna más.

ximo ha dit...

Fito, Trujillo es lo que esta al costat del teu germá, i Escorihuela, quin crak, fotia unes pilotade, oi Ildefonso Garcia Aguilera.
Lo que no era es 8º de EGB, debia ser 5º perque natros erem de la Ensenyansa Antiga,i despres van anar la majoria al Insti (tinc penjades le meves notes d1 69/70 y fica 5º)
Don Mariano, por favor, ayudenosssssssssss

Pilar ha dit...

Ximo, mañana te pongo l oq ue él ha deducido, ahroa está mirando la tele. Él va poqtio a poco. ja jajajajjajajajaj Pero lo teine apuntado todo, de verdad!! Mañana se lo pediré y con más tiempo te lo pongo a ver, pero no creas que como tiene tantos nombres en le cabeza... pues eso.

José Manuel ha dit...

Albert, a vere si t'aclarixes en l'escàner, tio. Ja veig que fas tractes en lo teu columnista preferit, l'Ildefonso,ja ja ja. Has llegit a Javi Monforte esta nit? Pareix que al final si que vé Migueli, com se l'enyora per aquí.

albert ha dit...

Que dius cosínyat, a veure, t'aixeques al matí i sentes que l'IPC està pels núvols, que el barril de petroli va a preu de rolex, que els pescadors estan en vaga, que les verdures pujaran un fins a un 80% en els propers anys i que al monarca ja li fallen les piles i es fot de morros, llavors dius jodeerrrrr com està el pati, vas a la cuina a fer el café, veus l'estel i dius hombreee!! I comences lo dia amb un sonriure d'orella a orella.
Per cert vaya penya de waltrapes que sou, mira que apuntar-vos l'últim dia, a veure si t'equivocaràs i ingresaràs al Banco Vaticano.

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Albert, sóc selu, aquestos del 69 són uns tarambanes.. TU SAS EL QUE M'HA COSTAT??? es que no sé.. ja verem... qui anirà? al final ho hem tingut que penjar-los al bloc i picar-los una mica.
Per cert... MIGUELI està a Espot.
Ens veiem