dimecres, 4 de juny del 2008

Tancada la inscripció per a la Trobada

Informació important de l'organització de la Trobada

La Neus Jové s'ha posat en contacte, en nom de l'organització de la Trobada, perquè pengéssim informació important que completa l'anterior entrada.

La més important és que la inscripció per al dinar de dissabte està tancada. Avui s'han donat instruccions a Caixa Tarragona perquè no acceptés cap més ingrés. Tot i que el darrer dia per apuntar-se al dinar era el 30 de maig (divendres passat), des de llavors s'han registrat algunes inscripcions fora de termini. La voluntat de l'organització és no deixar fora ningú, però s'ha d'entendre que hi ha motius logístics i organitzatius importants que obliguen a no admetre més inscripcions.

Penseu que d'aquí a dissabte ja només queden dos dies operatius. I que el problema no està en la disponibilitat de l'organització, sinó en els tercers que depenen de nosaltres, com per exemple l'empresa de càtering que servirà el dinar.

No és qüestió de recordar que la inscripció ja s'havia prorrogat 10 dies, perquè no s'està fent cap retret a ningú. Però es demana que aquesta decisió, presa per necessitat imperiosa, sigui entesa per tothom.

I sobre el funcionament de dissabte

L'organització també vol demanar la màxima comprensió i col·laboració de tothom de cara al dinar. Tots sabeu els problemes que hi ha hagut a Caixa Tarragona perquè agafessin les dades (nom, curs...) quan s'anava a fer l'ingrés. Aquesta incidència, aliena a l'organització, està dificultant molt la tasca de fer les taules.

La idea era que els companys de cada any compartissin taula. Però això no es pot garantir en tots els casos. Hi ha cursos que s'han pogut "reconstruir" més o menys bé. En altres, està resultant molt difícil agrupar els companys.

La solució definitiva s'anunciarà aquí mateix al bloc i necessàriament haurà de ser flexible. L'organització vol demanar que tots entengueu les dificultats amb què s'ha trobat i que col·laboreu per evitar possibles problemes.

El número d'assistents

Sembla que hi ha certa expectació per saber quantes persones serem. Ja ho dirà l'organització si ho considera oportú. A títol personal afegiré que el tam-tam que m'arriba parla d'unes 600 persones.