diumenge, 1 de juny del 2008

SI QUE VE

Encara que me tire els trastos al cap, (que ho fara quan em vegi), tinc de dir-vos als del 67 que ADRIA REDON SI VINDRA (ho ha dit la mare). Aixi que un més per la taula i per la xalera. A vore si el coneixereu eixe dia.

4 comentaris:

José Manuel ha dit...

Mònica, acabo d'ensenyar-li al meu pare Manolo la foto del teu pare, el meu i don Santos. Casi s'emociona, pobre, diu "com l'apreciaba, a Redón, qué bon xic". M'ha recordat que la meua germana Yolanda (del 73) va vindre un any a falles de pubilla a Benicarló invitada per vatros, jo no me'n recordaba, però mons pares i ma germana, si. Quines coses, mon pare me dia "lo follón que va ser legalitzar l'APA en aquell temps, no mos deixaven vendre els llibres, lo claustre de professors mos mirava en recel..."Redón, Moreso, Cardona...i l'APA del col.legi va vere la llum.

Anònim ha dit...

si, ara que ho dius, jo l'altre dia tambe pensava que debia de ser dels primers APAs que se van fer en les escoles per el temps que corrien. Me'n recordo de comentaris del pare a casa quan volien vendre els llibres de text, lo dificil que va ser per a ells, per ja entonces eren una sangria per als pares. I els viatges a Tarragona per anar a comprar-los? Mare meua, quins temps.

albert ha dit...

Espero que no enganye a ta mare, perquè el que és a natros ens porta venuts.
Menys mal que ahir "un moixonet" també em va dir que venia i ara m'ho començo a creure.
En quant a coneixer-lo no crec que hagi canviat massa, suposo que uns quilets de més com tothom i aquell somriure picardiós.
Moltes gràcies, ens veiem.

monica ha dit...

I barba i melena i un posat hipi de maig del 68 que no veiges....
Ja el voreu.
Besets, Mola.
Monica