diumenge, 1 de juny del 2008

Promocio del 1966


Soc Pili Castellà, us envio unes fotos de quan m'angermana i jo erem petites i del viatge de fi de curs de 8è Egb de la Promocio del '66.
Us felicito pel bloc, m'heu fet recordar moments especials. Fins aviat, ens veiem el dia 7.




6 comentaris:

Maribel ha dit...

Bien al fin alguna foto de Mallorca que salgo , ya que yo no tengo ninguna ,muchísimas gracias Pili por ponerla, no se si me recordarás soy Maribel Lalana ,creo que últimamente nos hemos visto, tu vives en Roquetas?puede ser que te vea por aquí, gracias por las fotos

neus ha dit...

He contactat amb la germana de Sanjuan (veig que surt a totes les fotos) perquè li doni informació sobre l'existència del bloc. Ell està vivint a londres i no vindrà al dinar, però espero que faci alguna intervenció al bloc.

Anònim ha dit...

HOLA PILI,SOC ENCARNA, M'AGRADAT VEURE FOTOS DE MALLORCA, TOT I QUE NO SE COM M'HO VAIG FER PER NO SORTIR-NE A CAP .ESPERO QUE ENS VEIEM EL DIA 7.

la castells ha dit...

hola pili!!!quina il.lusió...soc elena castells...que grands ens pensaben que eren..vinga a fumar..jo tinc 4 fotos del viatge a mallorca pero super borroses, els nois i noies rossos tambe surten eren anglesos crec, si vam xalar i si xalarem!!!!

Toni Gallardo ha dit...

Algú se'n recorda del nom de l'hotel? Les neurones m'arriben per recordar que era a Can Picafort, a tocar del Port d'Alcúdia. I que l'agència de viatges es deia Kontiki: deu ser perquè un nom rar és més difícil d'oblidar.

Jose Luis Ramirez ha dit...

Hotel los principes