dimecres, 28 de maig del 2008

VINGA 69, ANIMEU-VOS!!!!

Bona nit a tots, aquest matí he parlat amb bon amic i company de la "quinta" més sensual, la del 69 i sorpresa.... encara estava indecís.
A vore J Manuel Cardona "KONO", BERNA, LLUÍS CAROT "SITO", JUANJO MARTORELL "MARTOIAIO", JESÚS CARDONA... ETC, ETC, ETC. FEU LO FOTUT FAVOR DE VENIR. a veure si ara fareu el ridícul i us quedareu a casa. Però sabeu la gent que hi anirà... més de 500 persones, exalumnes, amics, companys i vatros us heu de quedar fora, QUE NO!! vau ser una "quinta" collonuda en la qual tot i ser més gran que vosaltres em sento identificat i penso que heu d'estar al peu de canyó, com sempre.
VINGA, només us queden un parell de dies per apuntar-vos. Confio en vosaltres.
KONO; BERNA.. si convé li direm a Kose mª que mos pague lo caferet... ja m'enteneu.

3 comentaris:

neus ha dit...

així m'agrada Selu ... en garbo... espentejant a la gent!!!

José Manuel ha dit...

Vo-vo-voleu un kaferet??? JA JA JA, este capitán pardal fotent la murga. Sóc N'Kono, no Kono dirèctament, tio, que fa 25 anys que em vau batejar, ja ja ja. A vere, demà (l'últim dia a última hora, per a variar en mi) ingresso la pasta meua, la de Sito, la de Berna i la de Toni Acero, que avui s'ha apuntat a la festa. Per cert, pepelu, si conseguixes lo mòbil de Migueli me'l passes que mirarem de donarli la barrila uns quants, que és un puto crack que trobarem a faltar si no ve. Si necessita que l'anéssem a buscar als Pirinievos, pos anem, no problemo. Per cert, lo meu emilio és josemci@teleline.es.
Mos vemos.

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

José Manuel... Lo,lo,lo Kakakakaferet ja el tens pagat. Ja sé que ets N'Kono però és més fàcil Kono o com deia el de TVE a Sevilla NEKONO.