divendres, 30 de maig del 2008

QUINTA DEL 65


QUINTA DE L 65
Hola companys de La Mercè. Soc Esteban Tarazaga Teruel, estava dubtós d’anar a la festa però desprès de veure la gran motivació de la gent amb els comentaris, les fotos i els records crec que será un moment gratificant i inolvidable.
Buscant al calaix del records he trobat aquesta foto. Ah¡ a Xavier Redó dir-li que jo també em recordo d’ell i espero veure’l.

9 comentaris:

Pilar ha dit...

Uy aqui hay mucha gente que vino también conmigo a clase (eso creo). Sois de mi quinta, aunque yo iba con los del 64, imaginoq eu alguno de vosotros fue conmigo a clase también o nos conoceríamos de jugar a bàsquet o de jugar en el patio,ya no sé. Qué lioooo!!

Xavier Redon ha dit...

A mi hem passa el mateix, ara tinc un barull de gent i noms al cap, que he anat recordant poc a poc, i la veritat jo que crec que vaig anar uns anys en uns i uns altres anys en altres sent tots del 1965.
Estebi e contestat al post de dalt, ja que no havia llegit aquest, es
veiem el dia 7, vaig estar a punt de trucar al teu germà per si sabia algo de tu i preguntar si venies i al final hem vaig posar a fer feina i se'n va anar del cap, m'alegro que vinguis.
Xavier Redón

carme moreso ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
carme moreso ha dit...

Hola, sóc la Carme Moreso, de la quinta del 65, sí l'amiga de la Irene Segarra, la Rosa Sabido i l'Ana Nieto, la filla de Don Santos,a la foto de 8è estic entre l'Ana Nieto i la Irene SEgarra m'encantaria venir al dinar, pèrò visc a Barcelona i amb el final de curs m'és impossible de combinar-m'ho. Una abraçada molt forta per tots i totes, si puc penjaré alguna foto o faré algun comentari més

José Manuel ha dit...

Xavi Redón, va per a tu i sobretot per a tan germana Mònica. Lo meu pare, Manolo Cardona, és lo que hi ha en la foto dels Pla entre ton pare i don Santos. Mònica, si ho llegeixes ara potser sabras millor qui era mon pare, amic del teu al temps del futbol sala.

Pilar ha dit...

Saludos Carmen! soy Pili Lalana. Aunqeu nunca fuimos a la misma clase (estábamos en clases disferentes) íbamos juntas no sé donde , a música puede ser? no sé, pero me acuerdo mucho, si.
Un saludito y qué pena que no vengas el dia 7!

María Jesús Nadal ha dit...

Hola Carme Moreso sóc Mª Jesús Nadal, jo sóc del 68, i compartía classe amb la teva cosína Cinta, en tú compartía les classes de solfeig i de piano al consevartori del rastre, encara que erets més gran que natros la Cinta March i jo anàbem molt en tú, perquè hens ensenyabes cançons al piano. Tú hem vas ensenyar a tocar la de "Laura"de Lluís Llach,que el meu germà tenía el LP (casi res, ja no ni han casi de LP`S)qué és deia "Campanades a mort", t`en recordes? La lletra deia: " i avui que puc fer una cançó... la,la,la,la,la,la, diràs que et veig,vivíes devant mateix de la Catedral. Has vist la foto de la teva cosina? Jo fa tants d`anys que no he vist a ella com a tú.
Ah! hi ha una foto de los pequeños cantores que potser la meva imatge és la que pots recordar. Sóc la 5ª començant per la esquerra, amb un vestit caki i al meu costat estàn les germanes March, Cinta i Gemma.
Llàstima que no pugués venir, però ves escrivint alguna coseta al blog.

caty garcía ha dit...

La de abajo del todo a la izquierda con las trenzas en la cabeza es mi cuñada Anna Garrido, la mujer de mi hermano Ildefonso

Anònim ha dit...

Cada vegada que veig a Dña MOntse en alguna foto me'n recordo de les clases de angles.
Elpoc angles que he apres en la meva vida es gracies a ella. Encara me'n recordo de les cançonetes i les canto per no oblidar-les, ja veus.