divendres, 30 de maig del 2008

Medallistes del 67 !!

He trobat un altra foto !! Com podeu comprovar, també guanyavem medalles. No recordo quin any va ser, però si recordo que va ser per còrrer els 700 metres en atletisme, de les 4, 3 anavem a la Merced, i darrera es pot veure el cartell del cole.

2 comentaris:

neus ha dit...

carme, la que està al teu costat qui és, i la que va quedar primera? Ahir vaig parlar amb l'Otilia i amb la Fornieles, no podran vindre. En saps alguna cosa de la M. Cel Chavarria?

carme liberal ha dit...

Hola neus, la 1a. era del col·legi de les Teresianes, no la vam poder guanyar aquell dia !!, i la del meu costat és la Cristina Accensi, germana de Miguel Accensi, ell és de la nostra "quinta", ella és més petita. En la Oti vaig poder parlar, vam estar recordant vells temps i me va dir que ho tenia difícil per a vindre, quina llàstima que no vingue, tenia ganes de veure-la, i a Tere també que fa temps que li vaig perdrer la pista. De la Maricel no se res, he preguntat en algun correu, a la S.Vela, que he vist que ha penjat fotos, però igual no ho ha vist. A veure si algú l'ha localitzat i ens ho diu.