dimecres, 22 de juny del 2011

Nova aula multimèdia a la Mercè

La Mercè ha estrenat aquest curs una nova aula multimèdia. Les instal·lacions i els equips són un autèntic luxe, que s'ha pogut aconseguir gràcies a la bona tasca de l'Associació de Mares i Pares. Teníem pendent d'explicar-ho, ja que ens van convidar a la presentació fa un temps, i ara tenim l'ocasió de fer-ho.

L'aula està equipada amb un dels millors programaris informàtics educatius que existeixen, l'Optimas School. No tan sols permet una gran varietat de possibilitats d'interacció entre alumnes i professors, sinó un control per part del professor de tot allò que els alumnes fan a l'ordinador. Això garanteix que no se'n faci cap mal ús.

Si voleu saber més sobre aquest sistema, podeu visitar la web de Roycan, l'empresa que l'ha creat i que es presenta com a laboratori d'idiomes i aules multimèdia.

I quina ha estat la intervenció de l'Ampa en aquest projecte? Com potser molts recordareu, l'Ampa va acabar un cicle al final del curs 2009-2010. Javi Lluís i Cinta Chavarria, que lideraven l'entitat, van deixar la junta directiva per meres raons "biològiques": la seva filla petita va acabar l'educació primària.

Però darrera seu van deixar un romanent econòmic, fruit de la seva bona gestió i molta feina. Aquests diners han servit, durant el curs 2010-2011, per finançar majoritàriament la nova aula multimèdia de la Mercè.

Us deixem, a continuació, algunes imatges de la presentació.