dilluns, 28 de febrer del 2011

Albert Sanjuán, exalumne del 66 que viu a Londres


Albert Sanjuán és un exalumne de la Mercè de la generació de 1966 que es va perdre la trobada del 7 de juny de 2008. Viu a Londres, on treballa de professor d'espanyol des de fa set anys, i li va ser impossible venir. A través del seu germà Raül, ens va fer saber que li dolia moltíssim.

Aquest dissabte passat, l'Albert va ser a Tortosa per assistir a un sopar dels antics estudiants de l'Institut Joaquín Bau que vam començar el desaparegut BUP l'any 1980. Amb el mal gust que tenia de no haver pogut assistir a la trobada de la seva antiga escola, aquesta vegada, que s'ho podia combinar, va comprar-se immediatament el bitllet d'avió i no va faltar a la cita.

Ell i un servidor ens vam fer aquesta foto. Era al restaurant Pla dels Catalans, on va celebrar-se la trobada. De fons, una orla amb tots els alumnes que vam compartir institut entre 1980 i 1984.

De la Mercè n'érem uns quants a aquesta trobada: Jaume Benet, Vicent Favà, Marisa Ramon, Alícia Lores, Juani Subirats, l'Albert, un servidor...