dissabte, 31 de juliol del 2010

Un videoclip rodat a la Mercè del carrer Montcada


Become your own God

Human Waste | Vídeos musicales MySpace


Fa temps que el José Manuel Cardona va fer un descobriment original a més no poder.  Ni més ni menys que un videoclip rodat a la Mercè del carrer Montcada. Més exactament, a les seves ruïnes, com el mateix José Manuel va descriure-les amb notable encert. El cas és que li hem demanat diverses vegades que pengés aquí al bloc aquesta troballa, però al final ho fem nosaltres, amb la intenció que el José Manuel acabi aportant més informació d'aquest curiós document.

El videoclip és d'un grup anomenat The Human Waste, que conrea el gènere del heavy metal. El tema es titula "Become your own God" (Siguis el teu propi Déu) i forma part del disc "Brothel of souls", que va editar-se l'any 2000. El grup continua en actiu, uns anys després d'aquest enregistrament, però sota el nom Memest.

Permeteu-me una opinió personal, si no us agrada molt el heavy el trobatreu bastant extrem. Però tornar a veure l'interior de la Mercè (en aquest cas la del carrer Montcada) et fa venir un pessigolleig molt especial. No és que sigui agradable veure en què s'havia convertit l'escola, després d'uns anys d'abandonament. Però tots hi sabrem reconèixer racons com la sala d'actes, les gal·leries del pati interior, la gran escalinata interior... Racons on vam passar uns anys que cap de nosaltres oblidarem.

A veure si ara el José Manuel acaba d'explicar-nos aquesta història. Música a banda, la història té el seu què.

4 comentaris:

Pilar ha dit...

ay Señor!! qué susto! Pero buenooo cómo habéis encontrado esto? La verdad es que es impactante, y siento cosas completamente diferentes al verlo. (Al escucharlo, ya ni os cuento, uf). Por un lado impresiona ver las instalaciones, te entra un no se qué... qué pena cómo estaba todo. Por otra siento rabia (no sé si es la palabra) de ver cómo se han metido todos estos ahi dentro para hacer un video que (será por la edad que tengo) no entiendo para nada. Bueno, esto es otro tipo de material que nos hace recordar, que de eso se trata.

Mª Jose López ha dit...

Vaja pasada ver el interior otra vez,pero como dice Pilar da mucha pena ver todas esas ruinas. Por segundos me he visto vajando esas escaleras pasando las manos por la barandilla..... y las butacas del salon de actos.....bua, demasiado.

plastik ha dit...

Hola, jo soc el cantant del video, em dic Carlos; vull dir a Pliar, no se perque t'ha de donar rabia que gravessim un video-clip a l'escola, només perquè no entenguis el nostre estil musical no vol dir que siguem irrespetuosos amb les instalacions ni amb el seu passat... I no ens vam colar, els autors del video van demanar permís. Simplement vam buscar una ubicació en runes per gravar, no vam entrar a fer mal (més mal del que ja havia vull dir...).
Suposo que si haguessin vingut U2 o algú altre grup famós tot seria més bonic... encara que naltros erem un grup tortosí.
Salutacions cordials!

José Manuel ha dit...

Ei Carlos, tio! Veig que en l'època encara lluïeu grenyes. Pots passar-mos més informació del rodatge, explicar-mos com va anar lo del tema i posar-lo a gravar al meu col.legi, etc? I per cert, encara què en lo nom canviat, seguiu sent un grup tortosí,i digne d'admirar en lo sentit de no baixar del burro i seguir en lo vostre durant més de vint anys. Si vols m'envies un mail si et va bé contar-mos una mica més del clip.I si tinguésseu una mica més de grabació de dins del col.legi tu o el Dani o qui sigue de la tropa, mos faria molta il.lusió.josemci@teleline.es (també conegut com N'Kono per als amics)