dilluns, 2 de novembre del 2009

Trobada intergeneracional el 28 de novembre

Un grup ampli de diferents edats convoca un sopar per al proper 28 de novembre, dissabte. La idea va sorgir dels que enguany fan quaranta anys, però la cosa al final s'ha obert a tothom, amb la idea que pugui ser una trobada intergeneracional.

El lloc serà el restaurant Calau, situat al carrer Cabassers 26 dels Reguers. L'hora d'inici, les 21.3o hores. Serà un sopar amb la gent asseguda, però en acabar hi haurà la possibilitat de continuar la festa, amb música i ballaruga fins allà les 3 de la matinada. El preu del menú és de 30 euros (no inclou les begudes que es puguin prendre acabat el sopar).

Per confirmar la vostra assistència al sopar, cal fer un ingrés o transferència de 30 euros al compte corrent del BBVA 0182 0268 60 0201584002. La data límit és el dia 23 de novembre, però seria d'agrair que la inscripció es fes el més aviat possible.

Feu constar el vostre nom i, si és possible, l'any. També podeu especificar en el moment de fer l'ingrés si voleu menjar carn o peix (hi ha aquesta opció). No obstant, com que de vegades hi ha hagut problemes amb l'espai de text disponible en el full d'ingrés, podeu enviar un correu electrònic a info@consultoralocal.com o a justina_onix@hotmail.com. Això ens permetrà assegurar-nos que ho tenim tot controlat i reservar adequadament el plat que vulgueu menjar. També us deixem dos telèfons de contacte per si necessiteu més informació: 685 121 610 (Toni Gallardo) i 650 941 751 (Justina Gallardo).

Acabem amb el detall del menú (recordeu que cal triar entre carn i peix)

ENTRANTS: ASSORTIT IBÈRICS, CROQUETES BACALLÀ, TORRADA ESCALIVADA AMB ANXOVES, SALTEJAT BOLETS AMB XIPIRONS


PLAT: FRITADA DE PEIX (LLENGUADO, GAMBES, CALAMAR)

O

CAP DE LLOM METXAT


POSTRE: BESCUIT GLACÉ AMB XOCOLATA CALENTA


BEGUDA: VI, AIGUA, CAVA I CAFÈ

3 comentaris:

alfonso ha dit...

Mira per on este dia es l'únic dissabte que tinc guardiaaaaaaaaa miraré si em donen festaaaaaaaa jajajajajaj, veus com tu dia Neus quina mala sor que tinc

neus ha dit...

però segur que t'ho canvien els companys que la nit del 28 serà tranquiiiil.laaaa... amb somnis ... sense avisos a causa del vent o pluja.

alfonso ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA que wena esta, l'exposaré així segur que cola jajajajajajajajajajaja