diumenge, 29 de novembre del 2009

Bon dia i gràcies a tots

Hola, companys-es. Lo tema de les fotos del sopar d'ahir suposo que anirà caent d'avui en endavant gràcies com sempre a Amador i Toni, que fotografien més que sopen, pobrets.

Ja que els 40 anys me porten cada dia a dormir menys, anant al llit a les sis i a les deu ja en peu, he pensat ser el primer en escriure una miqueta i només per a dir-vos GRÀCIES a tots per seguir portant dins lo nostre passat comú, per ser gent en qui es pot contar, per la xalera que tenim quan mos juntem, per vere que les nostres famílies i el nostre col.legi han fet de tots una gent de P.M. i un llaaaaaaaarg etc.

La presentació en societat de l'Associació d'ex-alumnes ja es va fer, de tota manera, les hiperactives "chicas de la cruz roja" i segur que Toni també, penjaran pronte més informació, i res més: una abraçada a tots los que vau aconseguir una nit tan guapa com la de l'any passat i pròximament espero que més (i si no cal esperar un any, pos millor).

I als que no vau puguer vindre, pos pitjor per a vatros (en tot lo carinyo, eh? no em malinterpretésseu, je je je) i vos esperem als pròxims actes, que no ténen per qué ser només sopars...

Gràcies.

3 comentaris:

neus ha dit...

a les 6!!! així que vau anar fent rogle per la pista del Buda o què?
Jo també gràcies tots, tots, i a Mateo Izquierdo que va venir d'Onda i que m'agradaria que ens pengés fotos del col.legi que llavors era casa seva.
Pos jo també fa un ratet que vaig per aquí al bloc sortin i entrant mentres faig un caldo que em quedarà de P.M. (perquè avui fa dia de recapte)esperant les fotos de Ventura, Nadal, Toni...que tinc ganes de veure les coreografies que estem fets uns bailongos

MUACS!!!

Toni Gallardo ha dit...

A partir d'aquesta nit confio tenir forces per poder penjar fotos. Gran festa, sí senyors (i senyores). Moltes gràcies als que ja es van inscriure com a membres de l'associació d'exalumnes. És un projecte incipient, però que ha de donar molta guerra.

Cinta March Pallarés ha dit...

Sí gràcies a tots i gràcies a tú, José Manuel. Com sempre participant en "totes les guerres". Gràcies a Justina i a la gent dels 40 per l'organització. Va valer la pena agafar el cotxe i trobar-nos als Reguers perquè vam compartir sala i la música d'Amador. Gràcies també a Amador i tots els que vau venir per voler trobar-nos per sopar i compartir una estona d'amistat i de caliu. Una abraçada a totes i a tots.