dimarts, 7 d’abril del 2009

No hi ha Creu de Sant Jordi per a La Mercè

Lamentem informar que La Mercè ha quedat exclosa de la relació de persones i entitats reconegudes amb la Creu de Sant Jordi. El govern de la Generalitat s'ha reunit avui i ha aprovat la concessió de la màxima condecoració que atorga a a 27 persones individuals i 15 col·lectius diversos. En l'acord del govern, que podeu consultar clicant aquí, no hi ha apareix La Mercè. Llevat d'error o omissió, caldrà esperar millor oportunitat per obtenir aquest reconeixement, tot i que lògicament també hem de ser conscients que els fets ocorreguts durant l'any 2008 a la comunitat de La Mercè són difícilment repetibles. Si ens arriba alguna altra informació a aquest respecte, la penjarem per a general coneixement.

2 comentaris:

José Manuel ha dit...

I què? Hi ha moltes més oportunitats, si La Mercé històrica fins ara no ho ha aconseguit, potser ho farà la nova, en la seua brutal faena d'integració en temps tan difícils. I segur que es tira avant, en més trobades i atres històries que segur surten, encara que ara estem de parón, cèrtament.

Toni Gallardo ha dit...

Estic d'acod que lo primer és lo primer. Si algun mèrit ha tingut la Mercè (també la d'abans, però més la d'ara) és la de treballar a peu d'obra per la igualtat d'oportunitats. Davant d'això, la moguda de quatre carrosses com nosaltres, no és res. Més encara si tot el que hem dit i fet en el darrer any sembla que se'ns hagi passat.