dimecres, 25 de juny del 2008

EXALUMNES DE LA MERCÈ AL CLUB

Si piqueu aquí veureu un video del "Club"
http://www.tv3.cat/videos/514979

El club - 25/06/2008
Paz Padilla: "Els catalans són molt de la broma"L'actriu Paz Padilla dirigeix el seu propi espectacle al teatre Apolo, titulat "Sólo Paz Padilla". Tot i ser coneguda com a humorista, també se sent còmode interpretant papers dramàtics. "Faré de dolenta en una nova sèrie", avança.

Paz Padilla comenta la presència dels exalumnes de La Mercè amb l'Albert Om.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tothom, sóc un exalumne que avui anat al club i desde aquí vull donar les gràcies a la gent q'ha fet posible tot això. La experència ha sigut molt positiva i per a mi una novetat ja que no habia tingut mai la oportunitat de poder anar a un programa de televisió,m'ho he passat molt bé i la gent a sigut molt amable.M'ha sorprès l'Albert i tot el seu equip per la seva sencillesa i lo bons profesionals que són.Aprofito per saludar i novament donar les gràcies a l'organització i desitjan que ben aviat ens poguem reunir un altra vegada.Això s'ha de tornar a repetir.Moltes gràcies!

neus ha dit...

pos jo dono gracies a la Montse per publicar la notícia i l'enllaç de l'entrevista amb la Paz, encara que les interpretacions de les cançons per part de l'Anna, M. Jose´i Noëlle no tenen desperdici.

Mª Jose López ha dit...

Estoy en acuerdo con eric, una pasada total, muy agradable, me uno al agradecimiento a los que lo han hecho posible y si alguien ha grabado todo el progama, porfavor me lo haga saber porque una no actua todos los dias en la tele jejejeje Neus menudo cachondeo, no?

Xavier Redon ha dit...

Gracies Inma per posar l'enllaç, hem feia molta il·lusió anar, però eixos dies estava en Xina, i la meva germana Mònica, ja m'ha contat el be que s'ho va passar, gracies.