dissabte, 31 de maig del 2008

desapareguts

Este missatge es una crida a la majoria de les meves companyes del 64 i companys.
Diria que vos heu desunflat despres del cap de setmana passat que el blog treia fum. Ja no teniu res a dir??????????''
Espero els vostres comentaris i records perque penso que de fotos en deuen de quedar poques per ahi. ja esta buscat i rebuscat a estes altures.
Tinc un record de una clase de pretecnologia, ufffffffffffff, que dificil, on sempre estavem cosint, vos recordeu? qui mes qui menys es va fer l'aixovar en tovalles i mantels i una colxa ( Dulce, ja l'has utilitzat). Pos be en una de eixes clases a Pili se li va caure l'ovillo de la llana, crec que feia un jersei, no ho se. Una de natros la va avisar: Pili, la lana.
I la Pili: que quieres?
L'altra: Piliiii, la lana, que se te ha caido la lana.
JAJAJAJAJAJAJA!
Se me quedo grabado.

27 comentaris:

Pilar ha dit...

ja ja jaja jPues no me acordaba, pero me suena. Si supieras la de anécdotas qeu he tenido de ese tipo!!! Yo estoy aqui, desde ahora, las demás han desaparecido. Tengo trabajo, pero ya me he conectado y si, todavía no pierdo la esperanza que tengo más fotos para poner (si las encuentro, claro).
Besitos!

Pilar ha dit...

y de desaparecida nad de nada, que yo estoy aqui de "portera" controlando. ja ja ja jaaj a ver quien entra y quien sale!

monica ha dit...

Pero nos podriamos poner de acuerdo en una entrada, por que estoy mareada de ir mirandolas todas. Ademas hay coemtarios recientes en entradas de mas de quince dias y NO DOY ABASTO. ademas como me he limitado entrar al blog, pues aun tengo menos tiempo.
Ya no escribe ni Ximo.

monica ha dit...

t'has donat conte de que Merce Accensi surt en la foto de grup de Dulce i despres en una altra foto del any 65, qu esta el meu germa Xabier.
Me pareix mol raro, per que Merce va venir en natros, no?

dulce ha dit...

Moooooonica, soy yo dulce, no estaba muerta estaba de parrrrranda, fuera de bromas, aunque suene a excusa es verdad, nos estamos cambiando de piso y voy loca y eso que ya tengo práctica, de piso, de país, etc. oye yo también me acuerdo de lo de Pili, la lana y sí todavía guardo el primer "cuadrado" de ganchillo en beig y azul de "pilonets" ...si no escribo mucho perdonadme pero la foto sí me acuerdo el lunes de enviarle a Pili."Besets"

monica ha dit...

Venga, que no decaiga la alegria. Una miqueta este cap de setmana si que tindreu per "voremos" al blog, no?
Inma i Mari ja fa dies que no asomen tampoc les orelles.
Per cert, l'altre dia que parlaveu de Inma Sol, me equivoco o es infermera a la residencia?
Dulce creo que preguntaste por Mº Jose Labernia. Se de ella que hace años trabajaba en un hospital d Lerida pero hace 20 años lo menos, de eso.

dulce ha dit...

Me encantaría volver a ver tambien a Ma. José Lavernia, como antes me ha funcionado voy a hacer lo mismo... Lavernia si estas leyendo esto manifieeeestate, de Inma Sol se que está de enfermera en la Residencia porque la veo en el cole cuando vamos a dejar a los peques, bueno ni tan peques...

De Merce yo creo recordar que repitió y por eso está en la otra foto.

Pilar ha dit...

y por qué no encuentro las fotos del viaje de fin de curso a Mallorca?? fotossss manifestarosssssssssssssssssssss ( av er si funciona)

dulce ha dit...

Pili, que eso solo funciona en personas, ay ay

Anònim ha dit...

Xiques, jo també estic aquí. Però... si mos ho contem tot ara, què mos direm lo dia 7 ???? És broma, eh! Jo també he trobat estranya una foto que diu quinta del 65 i surt gent del 64 com Villaroya, Rios, la Imma Nivera, l'Asunción Sanz... i tampoc ho he entés. I està bé això de posar-se d'acord en escriure a una entrada, perquè sinó et tornes boja. Trieu quina ha de ser. Espero que ens trobem a tots els actes del matí. Em faria il·lu que veiesseu cantar i ballar la meva xiqueta.

monica ha dit...

Pili, asi sabes que estener un niño.
Cinta jo no crec que arribe tan prompte, encara que de Benicarlo cada vegada costa menys arribar-hi, pero sobre les 12 seria bon hora. Pareix que vindrem 2 cotxes desde Benicarlo i tambe ens hem de ficar d'acord.

Pilar ha dit...

Yo creo que iré a todos los actos, o a casi todos. Si puedo iré también a la misa, eso ya no sé proque es un poco pronto, pero lo intentaré.
A tu hija, cinta, espero verla bailar, claro qeu si, proqeu al acto ese en el cole seguro que voy, ese no me lo pierdo.

dulce ha dit...

Cinta, yo si procuraré ir a todos los actos ya nos veremos por allí... hasta la próxima que me voy a dormir.

m pau sanchez ha dit...

hola soy m paz veo que estais muy animadas charloteando yo entro ahora en la pagina pues no e tenido tiempo hace dias ademas con esto de internet no tengo practica y hago mogollon de faltas ¿algien me contesta?

Pilar ha dit...

yo te contesto!! que estoy de guardia en el blog!! ja ja jajajajja
qué tal? todas escribimos como podemos, pero lo bueno de esto es escribir, por eso, no te preocupes.

Anònim ha dit...

M.Paz, jo també et contesto. La veritat és que a tu "t'he perdut". Vull dir que no et veig mai o que no et reconec. Espero fer-ho el dia 7. Ara ja plego, i me'n vaig a dormir que és la 1 de la nit, i avui la guàrdia li toca a la Lalana, je-je-je. Fins demà, que segur que tornaré una ratet o altre.
Mònica, si arribes sobre les 12 ho podràs veure, perquè segons el programa canten i ballen a les 13h.
La meva és la més wapa, je-je-je "amor de madre", noooo que tots són molt wapets !!!!

m pau sanchez ha dit...

pili te deje un mensaje hace dias en otra pajina no me acordaba de ti pero ahora ya me acuerdo yo vivo en el temple y
durante una temporada te saludaba dia si dia no cuando me hiba a trabajar delante del virginia no te acuerdas?

Pilar ha dit...

uy
pues no me acuerdo.
Pero saludarme ahi?? no sé, no será a mi hermana que trabaja en Amposta y todas las mañanas espera por ahi a que la recojan?
No sé, no me acuerdo, peo igual es eso.
Yo recordaba o tenía alguna idea de haberte visto por Peñíscola, pero hace muchos años eh? igual voy despistada, seguro.

m pau sanchez ha dit...

no debes ir equibocada porque he veraneado 18 años en peñiscola en un camping ahora hace tiempo que no te veo a tu hermana si la vi el otro dia y tu pili ¿que es de tu vida? yo tengo dos hijas de 19 y 16 años
que gracia siempre os vi como 2 chicas de casa rica tan altas y tan majas pero muy humildes siempre me saludasteis
que bueno que nos bolbamos a encontrar

Pilar ha dit...

Ves? a mi me sonaba verte alguna vez en Peíscola, es más, yo diría que en una zapatería ja jajaja qué gracia! pues yo sigo veraneando en Peñíscola, desde hace la tira de tiempo.
Eso de casa rica, no sé, tu nos verías así, pero vamos, para nada.
Yo estoy en Tortosa, estudié Pedagogía y trabajo en un colegio desde hace muchos años. No me he casado, no tengo hijos, y no sé qué más contarte.
Pues si, tu tienes dos hijas mayorcitas ya por lo que dices.
En fin, que viviendo en Tortosa no nos vemos, como si Tortosa fuera Barcelona! Cada una llevamos nuestras vidas, y normalmente de casa al trabajo y así vamos. Es la vida!!

m pau sanchez ha dit...

que lastima yo no he encontrado ni una sola foto de cuando era pequeña pero el dia que me entere de la pajina y os vi me se saltaron las lagrimas estaba tan emocionada que no daba abasto a mirar bueno me boy a tener que ir a dormir pues me ban atirar a patadas del ordenador mañana si puedo me conecto un ratito vesoooooos..

Anònim ha dit...

M.Paz, si entres al dia 16 de maig veuràs una foto del grup de 6è. amb la mestra M.Cinta Curto, que estàs tu.
No m'has contestat i no sé si és que no te'n recordes de mi.

galàxia - imma monserrat ha dit...

Hola sóc Imma, no estic desapareguda, és més, dissabte estare amb vosaltres, molt ben acompanyada dels meus fills (el meu marit treballa i ells estan encantats d'acompanyear-me).
Aquest dies he estat preparant i disfrutant d'una festa a l'escola dels meus fills, sóc menbre actiu de l'ampa. Ja veieu que tenim una vida escolar molt activa, com alumnes i com ex-alumnes, com a mare d'alumnes i com a fills d'ex-alumnes...
A mi m'agradara veure també els actes anteriors al dinar, si puc començaré a La Catedral, que també hem porta molts records de menuda.
I vull veure també els actes a l'escola, entenc que tots ho estaran preparant amb molta il·lusió.
Pili, Dulce, Ma Paz, Mònica, Cinta, i tots els "mirons" ens veiem dissabte!

monica ha dit...

Hola Inma! Quants de dies!
me'n alegro molt de que pugues venir, igual que totes.

ximo ha dit...

Qui hem trova a faltar, ja torno a estar per aqui. he anat miran les novetats i deixan lo meu comentari a algun lloc.

Anònim ha dit...

xiquetes,estic un dia fora de casa i aixo es colapsa.
que heu menjat llengua avui o què?
Ara he de tancar el bloc perquè ma filla ha de fer un treball de Franco.Mireu si somvelles que natros vam viure una part d'aquesta època i els nostres fills ja fan treballs del que per a ells és Història.

carme g ha dit...

Jo tampoc estic desapareguda, però he tingut un cap de setmana de dedicació exclusiva a la "vida social dels meus fills" (festa d'aniversari d'una companya de classe, viatge de final de curs de l'escola on anem tots els pares,....preparar tot el material,roba,carmanyola,...de dilluns al matí,...I dilluns a la nit, que és l'hora que em puc connectar, tenia reunió de junta d'ampa i ahir no tenia ganes de fer res, em vaig adormir al sofà i allí m'he quedat.
I per fi avui, encara que tard, aqui estic.
Carme Gracia