dimarts, 20 de maig del 2008

Problemes amb el bloc

Alguns usuaris del bloc esteu tenint algun problema per penjar entrades o comentaris. Estem mirant d'esbrinar què està passant. Heu de tenir en compte que això no és un web que controlem nosaltres, sinó un servei que presta Blogger i que estem a expenses del seu funcionament.

Una part dels problemes venen segurament de l'èxit de participació que té aquest bloc. Tingueu present que Internet té una tendència natural a col·lapsar-se quan se'n fa un ús intensiu. És més, un defecte particular de Blogger és que, de vegades, hi ha una mena de "desconnexió" (ho explico de forma no tècnica perquè s'entengui). Tu pots estar escrivint, però quan vols publicar no et deixa. Et pot sortir contestant que s'ha perdut la connexió amb Blogger, el més habitual, o amb altres excuses com el no reconeixement de la contrassenya.

A banda d'aconseller que ens armem de paciència, estem mirant si podem millorar-ho d'alguna forma, tot i que les nostres possibilitats són més aviat limitades.

Deixeu-me afegir una cosa. Comprenc la inquietud de persones que volen col·laborar i es troben amb dificultats per fer-ho. Però penseu que el manteniment d'aquest bloc és una feina altruïsta que s'ha de compaginar amb la feina de la qual tots mengem. Per tant, doneu-nos una mica de marge i no ens posem nerviosos.

1 comentari:

Mª Jose López ha dit...

moltes gracies TONI.Esto de la informatica me esta costando un poco porque ademas soy un poco dura de mollera, je je mira ke tonta ke ponia el final del correo ".com" y mi correo es ".net" Con razon me decia contraseña incorrecta, bueno poc a pooooocccc como dicen las gallinas.