dijous, 22 de maig del 2008

QUARANTA ANYS DE DIFERÈNCIA


Quaranta anys de diferència o una miketa més, però és igual, jo ara en tinc 48 . A la primera en devia tenir uns 7 anyets!!!

A vore qui troba les SET DIFERÈNCIES entre les dues fotos (us ho poso fácil ehhhh)

JEJEJEJEJEJEJEJJEEJ


HEM CANVIAT MOLT???


Hola a tots!!! jo també m'he animat i "penjo" un parellet de fotos dels "petits canvis" que em fet en aquest vida.
Una és de quan tenia 6 anyets ( és del llibre de matrícula del cole) i l'altra més actual ( amb 40 anys).

Vinga a veure si un animeu i anem "penjan" més fotos históriques.

Teatro

Hola,
he entrado en el blog y he visto una foto que decís es una obra de teatro.
Yo, me acuerdo de una año que representamos la obra "auto de los Reyes Magos" que era antigua y creo que nos dirigio D. Juan Redo, pero no estoy segura . Salimos de diferentes cursos y fue para Navidad. Debio ser el año 74-75, po ahi. Me pregunto si alguien tiene fotos.
Otra sugerencia:
Mi padre estuvo en el AMPA que empezo a vender los libros de texto en el cole. Durante unos años esas AMPAs tambien organizaban excursiones los fines de semana y fuimos a un monton de sitios: Peñiscola, Poblet y Santes Creus, ... me acuerdo de esas pero seguro que hay más. A ver si alguien se acuerda o tiene fotos. Yo tengo pero estamos solo nosotros y bien lejos (vaya fotografo-a). Seria del año 77 al 81 que fue cuando nos volvimos a Benicarlo otra vez.
Bueno eso por ahora.
Besitos a todos!
Monica Redón

Inauguració col.legi La Mercè desembre 1987

Jo aquest col.legi no el vaig viure perquè sóc més grandeta, però durant aquest temps que hem estat organitzant aquesta trobada, he tingut l'oportunitat d'entrar, conèixer la gent que hi treballa, els xiquets, els membres de l'Ampa, fins i tot he estat convidada a diversos actes organitzats per la direcció del centre.
Aquesta foto me la va enviar Cinta Chavarria Giner i ara en veure la publicació de l'Àngel -el director del cole- "Fa vint anys", he vist molt apropiat publicar-la. Fixeu-vos en els mestres, conserge i membres de l'Ampa d'aquella època, perquè ven segur que alguns els trobarem el dia 7. He fet un enllaç al títol, si cliqueu us portarà al web del col.legi, visiteu-la

FA VINT ANYS

Pàgina 90 del llibre de M. JOVER FLIX: "El Baix Ebre".
Moment històric inauguració de l'edifici actual de La Mercè, al carrer Providència, 11-15, el 21.12.1987, tot just aquestes imatges només tenen vint anys...temps era temps.

Un ERPA (document important) i salutació d'una exalumna

Hola a totes i tots.
Sóc Cinta Chavarría Giner, de la generació del 1964. Com podeu comprovar vaig acabar 8è d'EGB al Col·legi La Mercè l'any 1978, sent director en aquell moment D. Juan Castellá i tutor del curs D. Juan Redó, qui al cap dels anys també va estar mestre del meu fill Xavier al col·legi actual, al que encara hi va ara la meva filla Anna.
No és per "tirar-me floretes", però malgrat l'Insuficient de Matemàtiques de la 3a avaluació, que dit sigui de passada, encara recordo el comentari del mestre de Mate D. José Luís Sebastià que em va dir: "no festeges tant i estudia més", la qualificació global del curs no està malament, eh!
Ah, per cert, dir-vos que tinc la mateixa estatura que llavors però tres o quatre quilos més...
Salutacions i ànim a apuntar-vos a la festa.
Cinta

LA GENERACIÓ DE LES "CARAGOLES"


Hola! Segur que algú em mata penjant aquesta foto al bloc!! Però l'havia de ficar. Carnestoltes també es celebrava quan encara no teníem col·legi!!! Aquí estem un grupet del '77, l'any 84 ó 85 no recordo si fèiem 1er o 2n d'egb! Això és el pati que actualment s'utilitza com a aparcament per a la gent que va al Casal, al barri del Rastre al costat del col·legi Sant Josep. En aquella època els que fèiem parvulets i cicle inicial anàvem a unes aules cedides pel col·legi Sant Josep i el pati el teníem en aquest descampat!!
Som: a la part de dalt: Rosa Nadal, Mario Juan i Marga Garrido.
a la part de baix: Jo (Laura Campanals), Montse Nadal i Diana Roca
i la espontànea trobo que és Meritxell Faiges.

Notícies sobre la pròrroga

Aquesta passada nit s'ha penjat al bloc l'anunci de la pròrroga del termini per apuntar-se a la Trobada i fer l'ingrés. Suposo que moltes persones hauran tingut notícia d'aquesta pròrroga precisament al bloc, perquè avui m'han arribat diversos correus sobre aquest tema. Bàsicament eren correus de preocupació, en el sentit de si s'havia apuntat molt poca gent.

Ja ho explicaran les organitzadores si ho creuen oportú, però crec que cal tranquil·litzar tothom i dir que no passa res. Pel que tinc entés, la mesura s'ha pres perquè hi ha moltes persones que més o menys han confirmat verbalment que anirien a la Trobada, però que no han fet encara l'ingrès del dinar. Si no ho entés malament, la pròrroga ha de servir perquè ningú s'emporti cap disgust per quedar-se fora de termini.

Sembla ser que ja som més de 400 els incrits.

Susanna, Neus, ja direu alguna cosa més si cal, però em sembla que era això, no?

Mònica Ferré, de la promoció 1973

Mònica Ferré ens fa arribar aquest text i aquesta foto






Sóc Mònica Ferré, de la promoció 1973 i després de veure la foto que
facilitat Álvaro, que per cert m'ha posat molt contenta!!!, he estat buscant
i he trobat una que correspon a l´últim dia de classe de 8è. M'agradaria que
els companys s'animessen i que el dia 7 de juny ens puguéssem trobar al
dinar que s'organitza

Jo també m'hi apunto - imma 2008 (com érem, com som)








Una bona idea!
Vinga que això s'anima.
Jo estic fora i m'he perdut l'evolucio dels anys, ara quan vingui a Tortosa ja podre saludar pel carrer als vells amics!

Clara 1979 - 2008

Ja que no podré venir el dia 7... aquí va la meva retrospectiva.


Ja em sap greu ja, no venir al dinar. Primer no ho veia clar perquè encara estic bastant liada amb la criança -una nena de 4 anys i un d'11 mesos...-, i així li vaig dir a la Juani quan em va trucar (gràcies Juani!). Després vaig pensar, i perquè no? Però, mala sort, just aquest cap de setmana ja teníem una sortida prevista amb bastanta gent, i per tant difícil de canviar de data. Així que m'hauré de conformar amb el que m'expliqueu de la trobada... Feu fotos i les pengeu, val?

Més fotos de la penya del 66

Això era una festa que vam organitzar per nadal a casa l'Encarna Castellà, us en recordeu?

I aquí ens vam passar unes quantes hores, dale que te pego al futbolín... amb l'Elena Castells, la Cinta Carbó... els nois no recordo els noms, quin despiste!


El Coll de l'Alba al fons, i tira cap amunt... d'excursió a la Creu. Us recordo perfectament per les cares, però dels noms... ajudeu-me!


Excursió a Penyíscola, 16 de març de 1980 (perquè ho tenia escrit al darrera de la foto... que si no de què). L'Elena i jo ens ho vam passar pipa, pel que veig!