diumenge, 26 de setembre del 2010

Agraïment a la gent de Bítem



Aquest diumenge, 26 de setembre, ens hem acostat a Bítem per fer un agraïment a les entitats i persones que ens van donar el seu ajut perquè l'exposició "La Mercè. Una història en imatges" es pugués veure a aquest poble del municipi de Tortosa. L'agraïment és per l'alcalde pedani, Josep Cugat Ginovart; el rector de la parròquia de la Mare de Déu de l'Oliva, mossèn Tomàs Mor; i Lourdes Domènech Mauri, membre del Consell de Barri. Però no podem oblidar els voluntaris que van venir per netejar i posar a punt la sala del Centre d'Esplai Arnau de Jardí. Són Jacinto Margalef Llaó, M. Cinta Esmel Lliveria, Lluís Sol Ferré i Javier Pallejà.

Aprofitem per comentar que el pas de l'exposició per Bítem va ser tot un èxit. El principal fet a destacar és que va resultar que a Bítem hi viuen un munt d'exalumnes de la Mercè, especialment persones grans que es van reconèixer, o van identificar amistats i coneixences, en les fotografies exposades.

L'exposició va ser a Bítem del 17 al 19 de setembre, coincidint amb la festa major. Una de les visites que va rebre va ser la del bisbe de Tortosa, monsenyor Xavier Salinas, que s'hi va acostar aprofitant que assistia a la tradicional ofrena de flors i fruits a la Mare de Déu de l'Oliva.