dimarts, 6 de maig del 2008

Material sensible per als nascuts l'any 1967


Aquestes dos fotos van dedicades a l’Albert Mola, que sé que està entusiasmat amb aquesta trobada i passarà un bon rato fent memòria. A l’Amador Gisbert, col·laborador de la festa des de el primer dia que va sorgir la idea de la trobada i que serà el tècnic d'imatge, so i música del dia 7 de juny.
I a la resta de companys nascuts l’any 1967, dir-vos que el dia 7 serà únic, que vingueu, que xalarem, que val la pena, que hi ha molta gent treballant perquè sigui un èxit... i que difícilment es podrà repetir en poc temps un esdeveniment d’aquesta magnitud.


Disfruteu, tal com diu Toni Gallardo del patrimoni de la memòria !!!!

  • Manifestacions gener i febrer de l'any 1986

















Jo personalment no vaig viure aquesta època, però m'han arribat aquests retalls de premsa i penso que els hem de publicar i així agrair a totes les persones la seva lluita i que gràcies a elles van fer possible l'escola de la Mercè que tenim actualment.

Per tots ells ! ! !

Recuperar les nostres fotos escolars

El bloc progressa adequadament, per dir-ho amb el llenguatge de la reforma educativa. Ens acostem cap a les 2.000 visites i es constata un fenomen molt habitual a Internet: en cap de setmana, i no diguem en un pont llarg, quan la gent té més temps, es disparen les visites.

Necessitem millorar, per seguir amb la mateixa metàfora, en la participació més activa. Ja sé que costa molt trobar temps i que no tothom té gràcia per explicar-se per escrit. No obstant, al bloc es pot col·laborar de moltes formes. Per exemple, penjant fotos. Haureu vist que la Pilar Lalana i abans la Susanna Ferreres han aportat fotos d'una activitat esportiva i una d'aquelles de grup que ens feien al pati de l'edifici del carrer Montcada.

Em sembla que és un camí que podríem seguir. Penseu que penjar una foto aquí no és tant pel fet de penjar-la com pel fet de recuperar-la. Aquestes imatges no són únicament un material sentimental per cadascú. Són també patrimoni de la memòria de tots els que vam passar per la Mercè i de la història de l'escola.

Aquí s'ha plantejat la possibilitat de fer exposicions i llibres. Les fotos que guardem de la nostra època escolar són materials de primer ordre per a aquestes finalitats.

Per tant, ja sabeu. Penjar fotos aquí és molt senzill. Si algú, no obstant, hi té alguna dificultat, que ho digui.