dilluns, 27 de juny del 2011

L'exalumna Cecília Aymí presenta la seva web com a cantant professional

L'exalumna de la Mercè Cecília Aymí, de la generació de 1978, ha presentat la seva web com a cantant professional. La podreu trobar a www.ceciliaaymi.com. Trigarà uns dies a estar plenament operativa i disponible, però no gaires.

Com molts sabreu, Cecília, descendent d'una nissaga de músics, ha seguit la tradició familiar. Tant des del vessant d'intèrpret com des del pedagògic. Ara, ha tornat a viure a Tortosa, però ha triat Internet per estar connectada professionalment amb el món. És una opció de vida particular, però que sembla excel·lent vista des de fora.

Vam anar a la presentació de la web, dissabte passat, 25 de juny. El lloc va ser la primera sorpresa. L'espai cultural Mossèn Sol, situat a la cripta de l'església de la Reparació amb entrada pel carrer del Vall, ha estat reobert aquest 2011 després d'una acurada restauració projectada per l'arquitecte Josep Bestratén. La sala està equipada per acollir una gran diversitat d'actes culturals, com vam poder comprovar escoltant el recital líric que ens va oferir la Cecília.

Us oferim algunes imatges de l'acte.





I, a continuació, algunes captures de la web.