dimecres, 21 de maig del 2008

GREASSE, festa de final de curs

Dimarts la direcció del col.legi La Mercè ens va convidar a les persones de l’organització, a la festa de final de curs a l’auditori Felip Pedrell.
Només entrar un grup d’alumnes van representar el musical Greasse, DEU MEU SENYOR QUE ALGÚ BUSQUI LES FOTOS DE LA NOSTRA ÈPOCA, I QUE LES PENGI NATROS TAMBÉ HO VAREM FER.!!
Després l’actuació de la coral, teatre en anglès, el grup de danses “lo Romango”, espectacular veure xiquets provinents d’altres cultures ballant jotes, perquè us he de dir que aquest col.legi és l’EntreCultures.
Després la festa va seguir amb coreografies de tota la varietat de Reguetones, i que jo vaig tornar a recordar el ball que varem fer a la classe de doña M. Cinta Curto interpretant un tema del Village People, I TORNO A FER UNA CRIDA D’AQUESTES FOTOS DE FESTA DE FINAL DE CURS QUE JO NO TROBO I QUE VOLDRIA TORNAR A VEURE.
Fins el 7!!!

Susanna al 1978 i al 2008


Com que veig que ningú s'anima, jo li segueixo la corrent a Toni.
Aquí van les meves fotos.

Per cert, Rafa "los cuerpos danone" boníssims ! ! !
Salut !

20.000 visites

Per no repetir arguments ja dits anteriorment, només deixar constància que el bloc ha superat les 20.000 visites. Fa dues setmanes i mitja estava per les 3.000. Gràcies a tots, perquè el mèrit és de tots.

Com érem, com som


























La publicació de fotos de la nostra època escolar ha estat un èxit de tals dimensions que n'hi ha prou de comprovar com el comptador de visites treu fum per adonar-se'n. Com he dit en dos o tres entrades anteriors, això és molt important per les emocions que desperta en tots nosaltres, però també pel fet de rescatar un material per a la història. I hauríem de seguir així, en la mesura d'allò possible.

Però volia proposar una petita "gamberrada" a tothom. Us veieu amb cor de publicar una foto vostra de l'època en què ereu infants al costat d'una foto vostra actual?

És possible que, als que viviu a Tortosa i us veieu sovint, aquesta idea no us faci ni fred ni calor. Ja sabeu la cara que feu. Però penseu per un moment en les persones que fa trenta anys que no es veuen.

Està clar que el dia 7 de juny ens veurem personalment la major part de persones que col·laboren o visiten el bloc. Jo, no obstant, no les tinc totes. Ja demano disculpes anticipadament a totes les persones que no pugui reconèixer. Però no ho dic tant per això, com per proposar una juguesca que em sembla bastant interessant i atractiva.

Qui s'anima? Jo sóc el primer de mullar-me el cul.

EXCURSIÓ CURS 69


Aquesta foto estava al "baul dels records" de Elena Barberá, com veieu per poder ballar primer teníen que menjar.

GENERACIO DEL SEIXANTA I PICO




La Cinta Mora ha trobat aquestes dues fotos una del seu germà José Luis i l`altra d`ella. Una es de la quinta del 63 al 65 i l`altra del 67 al 69, més o menys.

GENERACIO 67-68-69 ?


Els germans Angel i Elena Zafra m`han passat aquesta foto. No sabem, pero pensem que hi han varies generacions, jo no estic peró hi han alguns del 68, pel que es veu a la foto era una funcioneta de teatre que es va fer en voltes de Nadal de ves a saber quin any, 1974 ó 1975 ? si algú s`en recorda que ho fassi saber.

Promoció del 1973



Álvaro Acero Vendrell ens fa arribar aquesta imatge de la promoció del 1973. Ens diu que al bloc no n'hi ha cap dels nascuts aquest any que confia la publicació de la foto animi els seus antics companys a assistir a la trobada del 7 de juny.