dimecres, 21 de maig del 2008

Susanna al 1978 i al 2008


Com que veig que ningú s'anima, jo li segueixo la corrent a Toni.
Aquí van les meves fotos.

Per cert, Rafa "los cuerpos danone" boníssims ! ! !
Salut !

8 comentaris:

Pilar ha dit...

Sois valientes! Yo no me atrevo! ja jaj ajajjaja
La verdad es qeu la idea es muy buena, cierto.

neus ha dit...

Pilar animat, jo també ho faré i t’asseguro que lo meu si serà un atreviment, sinó a vore comentaris. De moment el que hem costa més es trobar-ne una d'ara que estigui afavorida, perquè clar hem de donar bona imatge. Veig que Susanna també se l'ha triada. je je je

Toni Gallardo ha dit...

Ja posats a fer, si algú es veu amb cor, que digui on es va fer la foto actual. La Susanna, és evident que a una boda. Qui es casava? jajajajaja

La meva és a Londres, a Regent's Park. Estiu de 2006. Lluïa el sol, però deu minuts abans estaven caient "chuzos de punta".

Susanna Ferreres ha dit...

Era la boda de la germana del meu home.
La veritat és que com que m'agrada molt la fotografia i sempre faig jo les fotos, vaig tenir problemes per trobar-ne una on surtis jo.

Anònim ha dit...

wapeta de menudia i wapa de gran ella !!!!!! (i la ratlla de l'ull impecable sempre....)

María Jesús Nadal ha dit...

Hola Susanna! quina careta d`espurna que fas a la foto de petita! Tú quasi sempre amb els cabells curts, fins el dia de la comunió.
He estat parlant fa un ratet amb Lourdes Andreu, i hem diu: Mª Jesús tú t`en recordes de una noia que va anar a viure a fora i tal, i li dic, sí la Manolita Moreno Valldeperez, que després de marxar hens vam estar escrivint i que potser tú t`enrecordes. Vivía al callejón sin salida de la cuesta del castillo , i el seu veí era un tal Garceso, que també venía a la Mercé i també sen va anar a viure fora, ells eren tres germans 2 xiques i un xic i Manolita era la del mig. Sempre portava trenes i la seva mare tenía una sabate ortopéica amb un sobretacó. També era veína d`elles la Angels Estrada, que curiosament el seu pare també tenía problemes amb un peu. Saps alguna cosa d`aquesta noia, saps de qui estic parlant ? Hens pots facil-litar la llista dels de la nostra generació, pues José Luís, Rafel, Elena, bé tots tenim curiositat.
Molt bé, per la foto, a ver si la Neus i Cinta també s`animen, pues elles molt de organitzar, que ja està bé, pero no es mullen gens pel blog.

José Manuel ha dit...

Garceso viu a Mahó fa molts anys, de fet era del 69 com jo i per a més catxondeo vaig trobar-me'l de camarero a un restaurant al port de Mahó fa tres o quatre anys. Igualet que a tercer o quart quan va marxar. La història té tela: estaba en la meua dona i les xiquetes en busca d'un lloc on menjar la famosa caldereta de marisc de les illes. Mos sentem a un restaurant i veig a Garceso, a qui vaig reconèixer al moment, que s'aproxima en la carta i al sentir-mos parlar mos pregunta si erem de Tortosa. La meua resposta, després de igual 25 anys de no vere'l va ser: si, som de Tortosa, i tú també, José Luís Garceso. Vam anar junts a la Mercè. Imagineu la resta, la de voltes que dona el món...

María Jesús Nadal ha dit...

Ostras !ja es diu ja que el món es un mocador, casi res, veus,a mí hem va passar més ó menys amb la Manolita, veïna d`ell a Tortosa que marxar a Màlaga, i després de molts anys me la trobo al cine , amb la seva germana,peró després ja no l`he vist més.
I tú també la de memória que tens, pues coneixe`l a Tortosa després de tants anys té merit, peró a un lloc que no tens perquè relacionar a aquesta persona, rai pataques!!!!!