divendres, 30 de maig del 2008

La Mercè al full informatiu del Servei Educatiu del Baix Ebre

La notícia del 160 anys del Col·legi La Mercè i la trobada d'exalumnes, és publicitada al número 13 del mes de maig de 2008, del full informatiu SEBRE,

COM EREM I COM SOM



Hola a tots, sóc del 65.

Jo també m'afegeixo a les fotos de com erem i com som.

Segur que el paper del fons a la foto del cole us sona d'algo.


Salutacions a tots.

PER FI!!!! MIGUELI SI, SI SI !!!



Bona tarda a tots, especialment a tots aquells que coneixem al nostre amic, company, colega etc... MIGUELI, la noticia ja és un fet. MIGUELI SIIIII!!!

Aquest matí,(gràcies Rafel) he pogut parlar amb ell, i la veritat és que ha estat un moment especial ja que feia molts, molts anys que no ens parlavem i penso que tots o molts sabieu la gran amistat que teniem en l'època de la Mercè i que desprès vam continuar . Us podeu imaginar el que significa retrovar-se després de tant de temps.

Però bé, gràcies a aquest esdeveniment tant especial ens podrem retrobar amb ell.

La veritat és que ell també està il.lusionat que havia parlar en altres companys ( moltes gràcies Javi "manyet") i que desprès d'explicar-li tot, l'hem convençut i serà entre nosaltres.

Ara només falta confirmar la seva assistència Adrian Redón ja que a Migueli també li faria gràcia trobar-se en aquest vell i recordat amic.

També vull confirmar algunes assistències de la "quinta del 65" com Maurici Llambrich "mauri", Francisco Cid "quico" , González "moto" , Amadeo Sabaté i possiblement Ramon Besolí. A última hora hem tingut que fer gestions "extres".

Bé, ara només ens toca esperar el "GRAN DIA".

Per cert organitzadores.. US MEREIXEU UN MOMUMENT!!!!


La família Castells











L'Elena Castells Arasa, del 1966, ens fa arribar una foto del seu pare (Paco Castells), presa l'any 1932. Ens recorda que és el mateix any de la foto que il·lustra el cartell de la Trobada. A la segona foto, hi apareixen els tres germans Castells: la mateixa Elena, el Paco i el Pepe. Elena ens diu que ells no podran anar a la Trobada, però que els faria il·lusió veure's al bloc.

GENERACIÓ PLA



EL PARE A LES FOTOS ANTIGUES, ES CLAR, I EL FILL...
LA IOLANDA, LA FILLA DL JOAN PLA , QUE TE VERGONYA I NO SURT. EL SEU GERMÀ JOAN CARLES. UNA ABRAÇADA A TOTS.

"La clase de Don Mariano" Diciembre de 1966


Por fin he encontrado la foto que buscaba! Muchos de vosotros, ex-alumnos de La Mercè (Carrer La Mercè) habéis pasado por esta clase.

Esta foto fue hecha el dia 2 de Diciembre de 1966. el fotógrafo (que vino de Valencia) se colocó junto a mi mesa, la lado del balcón que daba a la calle de la mercè, donde se ponía la bandera. Por eso la bandera se guardaba siempre en el fondo de la clase.

De momento reconozco a unos cuantos de vosotros.

Comenzando por las mesas de la derecha: Carlos Redó, Forés Murall, Buera, Gerard Jurnet, martínez Gallego, Obiol, etc.

Las mesas del centro: Segarra campos, Arrufat, Castelló, ??, Adam, Roldán..... Miguel Pedret ?... etc.

Las mesas de la izquierda: Joaquin Amaré, ?, Fermin, Valldepérez, ?, etc.

Poco a poco los reconoceremos a todos.


Ximo Solé, lo siento, pero tu curso fue el siguiente a éste. No tengo más fotos de la clase con otros cursos (creo). Pero os recuerdo a muchos de vosotros como Ildefonso, hermanos Lleixà, hermanos Font, hermanos López Castro, Martorell, Sanabra, Sainz, hermanos Mora, Genaro Castelló, etc, etc.


Ya os contaré alguna cosa más.


Saludos a todos!


Mariano Lalana

QUINTA DEL 67


HOLA SOC JOSE MANUEL TARAZAGA I AQUESTA ES LA FOTO QUE APORTO, BON NADAL

COM EREM I COM SOM

ESTEBAN TARAZAGA

QUINTA DEL 65


QUINTA DE L 65
Hola companys de La Mercè. Soc Esteban Tarazaga Teruel, estava dubtós d’anar a la festa però desprès de veure la gran motivació de la gent amb els comentaris, les fotos i els records crec que será un moment gratificant i inolvidable.
Buscant al calaix del records he trobat aquesta foto. Ah¡ a Xavier Redó dir-li que jo també em recordo d’ell i espero veure’l.

Medallistes del 67 !!

He trobat un altra foto !! Com podeu comprovar, també guanyavem medalles. No recordo quin any va ser, però si recordo que va ser per còrrer els 700 metres en atletisme, de les 4, 3 anavem a la Merced, i darrera es pot veure el cartell del cole.

EL PRESIDENT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA A LA MERCÈ


Podem confirmar l'assistència a l'acte institucional del dia 7 de juny del president del Parlament de Catalunya, Molt Honorable Sr. Ernest Benach. El president Benach ha acceptat la invitació per presidir l'acte d'inauguració de l'escut de la ciutat situat a la porta d'entrada a l'antiga Escola de La Mercè al carrer del mateix nom i avui recuperat per tornar-lo al nou edifici del centre al carrer Providència, 11-15.
Aquest notícia ens fa molt contents i confirma el ressò que està tenint tot l'esdeveniment de la trobada d'exalumnes i els 160 anys de La Mercè.