dissabte, 31 de maig del 2008

El programa de la Trobada

El vam penjar ja fa temps. Però com que la Trobada és imminent no està de més fer-ne memòria. El podeu llegir aquí o descarregar-lo.




desapareguts

Este missatge es una crida a la majoria de les meves companyes del 64 i companys.
Diria que vos heu desunflat despres del cap de setmana passat que el blog treia fum. Ja no teniu res a dir??????????''
Espero els vostres comentaris i records perque penso que de fotos en deuen de quedar poques per ahi. ja esta buscat i rebuscat a estes altures.
Tinc un record de una clase de pretecnologia, ufffffffffffff, que dificil, on sempre estavem cosint, vos recordeu? qui mes qui menys es va fer l'aixovar en tovalles i mantels i una colxa ( Dulce, ja l'has utilitzat). Pos be en una de eixes clases a Pili se li va caure l'ovillo de la llana, crec que feia un jersei, no ho se. Una de natros la va avisar: Pili, la lana.
I la Pili: que quieres?
L'altra: Piliiii, la lana, que se te ha caido la lana.
JAJAJAJAJAJAJA!
Se me quedo grabado.




Coneixeu a n'aquestes xiquetes tan guapes?
Són les germanes Pruñonosa Salvadó, Lourdes del 37 i Maria Cinta del 41. El dia 7 les tornareu a vore, això si, una mica més crescudetes.










Hola a tots i a totes els que esteu fent possible que això funcione.He trobat per un calaix algunes fotos de membres de la meva família que com jo, són exalumnes de la Mercè.

Algú els coneix?

Generació del 79


Xiquets, ho sento he pagat la novatada, abans he posat el text però no la foto, jejeje, aquí estem els dos germans Castelló!
Fins aviat a tots!

Germans Castelló-Merino (Miquel i Genaro)

Hola a tots, ens a costat però aquí estem, tots dos tenim molta ilusió per retrobar-nos en la gent de la nostra època, ens trobem el dia 7, salutacions a tothom!

Per cert! Idelfonso, et juro que et portaré el tebeos de Mortadelo, jajajaajaj fins aviat!
Genaro.

GERMANS BURGOS CASTILLO


























Hola a tots i a totes !

Els germans Burgos Castillo: Juani, Antonio, Mª Àngeles i Elisabeth, tampoc podíem faltar aquesta cita i aquí ens teniu quan anavem al "cole" i ...

















Actualment. Eh que no hem canviat gaire?


Fins al dia 7 !

MISSATGE DE MONTSE REDO

nOMES VULL SABER SI HE ENTRAT