divendres, 13 de gener del 2012

Els exalumnes lliurem llibres a l'escola



Aquesta tarda del 13 de gener de 2012, el col·lectiu d'exalumnes hem fet lliurament a l'escola de la Mercè del lot de llibres que vam adquirir dins de la campanya que vol "omplir" la biblioteca del centre (més informació, aquí). Sempre és una satisfacció anar a la Mercè, però la felicitat és doble si podem contribuir a la millora de la nostra escola. Com vam dir el dia que va presentar-se la campanya, un dels nostres objectius és donar suport a l'actual escola, en agraïment pel molt que aquesta ens va donar quan en vam ser alumnes.


Podeu trobar més informació sobre aquesta donació aquí i aquí.

Alguns hem aprofitat per fer una donació de llibres a títol particular, perquè el nostre compromís amb la Mercè és molt personal, a banda del que puguem fer de forma més o menys pública. També un goig, és clar.

Recordem que la campanya de recollida de llibres continua oberta fins al 20 de gener. Poden donar-se llibres tant nous com usats, així com jocs didàctis. La donació pot fer-se directament a l'escola (carrer Providència 11-15) i a l'Institut de l'Ebre (avinguda Cristòfol Colom 34-42), dins de l'horari escolar. Una altra fórmula és comprar un llibre a diferents establiments tortosins, com La 2 de Viladrich, Centre del Llibre i del Paper El Cid, Ebrebooks, Papereria Cris, Didó i altres. Les llibreries faran arribar les donacions a l'escola, un cop acabi la campanya.