diumenge, 25 de maig del 2008

MES FOTOS DE GERMANES


Estes son les tres dones de la familia Curto Fermín. Les tres exalumnes de La Mercé. La mare MªCinta Fermín Figueres del 29. La filla gran, Cinta del 54, i la filla petita Mercè del 61. A la foto de baix les dos germanes a la tipica foto del cole. Resumin, tres dones de profit!!!!!!!.

PEQUEÑOS CANTORES AMPLIADA


A vere si ara es pot ampliar, perdoneu peró no sé que ha passat

Fotos generació 1976

Hola! Buscant buscant he trobat "algo"... El dia 26 de maig de 1987 vam fer un festival amb motiu de la "Setmana de l'Escolar". Això és l'escenari del Palau Oliver de Boteller. Nosaltres representàvem una obra de teatre titulada "La muela". El noi de la esquerra es diu Marcos (sento no recordar el cognom, feia de forner). La de l'esquerra amb bigot sóc jo (era l'ajudant del moliner).
A la dreta Eli i un espontani (¿? no era del nostre curs). Miraré de tornar a penjar aquesta (problemes tècnics). De dreta a esquerra: Sonia Boix, Carmen Griñó, Mª Jesús Berenguer, Cinta Puchol, Margarita Griñó i Doña Joana al fons que se les mira mentre canten una cançó.


Aquesta foto no és molt bonica, però surt una de les caragoles (la nostra). El pal que es veu en primer pla diria que era el de la canasta de bàsquet (o era un fanal?).

No tinc gaire més per casa. A veure si algú s'anima a penjar-ne! Que els del 77 mos porten ventatja!

PEQUEÑOS CANTORES AL 1977


Pues bé com veig que a alguns us fa gràcia aquesta foto, aquí la teniu, segons el meu company Albert Mola , estem al parc en una trobada de corals al any 77.
Està la filla del Sr. Cortés, Jaume Favá, Rosa ..., Cinta i Gemma March, Mª Jesús Nadal,Albert i Ximo Mola, Cinta Guarch i alguns més que no recordo el nom.

Han passat quaranta anys

Sóc del 1956, i el meu col·legi va ser La Mercè, la vella , la del carrer del mateix nom. Recordo amb afecte els mestres que vaig tenir a pesar de l’afecció que algun d'ells tenien a l'ús i abús del regle. Recordo el fred que teníem a les aules, la llet en pols i el ratet del pati. Recordo amb pànic els inicis del curs 1966-67, em van passar directe, saltant-me algun curs, a la "Sexta", al final de la segona galeria, on eren els més grans del col·legi. Recordo el darrer any, el curs 1967-68 com el millor de la meua estada amb Don Mariano. Recordo els bancals del carrer on jugàvem a cromos, la botigueta de Mariquita on compràvem alguna xuxeria les poques vegades que teníem un cèntim a la butxaca, l'home de la regalèssia que com un rellotge esperava a la vorera de la Reparació a l'hora de la sortida, o les coles al d'Angelita per comprar cromos o bescanviar tebeos.



Records és tot el que ens queda després de quaranta anys, records i un bagatge cultural, que a pesar de la època que ens va tocar viure i l’escassetat de mitjans de l'escola pública, vam rebre sobre tot per la dedicació d'una colla de mestres amb vertadera vocació.

UNA EXALUMNA DE 1934 PEPITA CAUBET BLADE

PEPITA també m'ha comentat que té molts bons records de la Merçé

LAS PEQUEÑAS CANTORAS

Mi cuñada Cinta Curto , que está muy cambiada, siempre para mejor, me ha dejado esta foto. Ella es de la generación del 54. Con ella estan de izquierda a derecha:
Mª José Galiana, Cinta Ferrando, Angelita Garcia y Encarna Sanchez. La piedra y, Cinta Curto ( que fea) , Antonia Querol y Pepita Ferré.

Nascuts el 56 i ss. a Migcamí



Curs 1967-68. La classe de D. Mariano Lalana d'aquell any, la formavem nascuts als anys 1956, 1957 i algun del 1958. Vam fer una sortida a Migcamí pel dijous llarder, alguns d'aquella anyada sortim a la foto, la resta devien de buscar "estrelletes i pilonets"...

En peu, d'esquerra a dreta: Arrufat, Sainz, Martorell, Castelló, Sanabra,Obiol, Roldán, Asín, Amaré i Santiago.
Ajupits d'esquerra a dreta: Valldeperez, Azara, Forné, Langa, Garcia, Martinez, Redó JJ., Mora, Adam, Fermín, Redó C., Sorolla i Segarra.


¿quien se acuerde de esta excursión? Estamos lo mejorcito de Tortosa. Soy Jose Luis Duran Sanchez la foto es en Salou y no se de q año es. Me acuerdo que ¿os acordais quién perdió las zapatillas? Bueno si alguien se acuerda y viene a la reunión del 7 de junio, espero q nos reconocamos y pasemos un buen rato.


Ximo: no te lies ya sabrás quien es quien.

Los del 59/60







Hola a todos:
Soy Antonia Lòpez, felicidades a todos los q han montado este tinglado. Yo soy del 60 y no tengo muchas fotos, sólo recuerdos, primero que como soy bajita, me costaba subir el escalón del colegio en la c/ la mercè,como dice Idelfonso también me acuerdo de todos los lunes por la mañana cantar el cara al sol, de nuestros 'bibis' azules con rayas y cuadritos de color rosa y blanco, para las niñas, de la barandilla de hierro que subia a los pisos del cole y debajo guardaban los botellines de la leche que nos daban al salir al recreo. De mis maestros Doña Isabel, Mª Pilar López que estaba muy malita, doña Rosita Rico que como Doña Montse tenían mucho carácter, pero eran muy dulces. Del dia de nta. Sra. de Montserrat que íbamos a la ermita , del dijous llarder en que merendábamos en los 'garrofers' del seminario y de muchos compañeros-as, porque nuestras clases no eran mixtas, hasta 7ª y 8ª y sólo quedarón 4 ó 5 chicos.


Enviat per Maribel Duran

El primer col.legi de la Merçe abans de ser enderrocat





















  • Hola,sóc Neus Roig,tenia moltes ganes de comunicar-me en tots vatros.Tinc moltes coses per ensenyar-vos,desitjo que siguin del gust de tothom.Aquestes fotos són facilitades per un ex-alumne el Sr. JOAN FORNÓS VILLAUBÍ, fotos antigues.





























  • Hola, sóc Sergi Molina de la promoció del 1977.
    Us envio algunes fotos que he pogut trobar per casa.




    La meva mare: Carme Pla (promoció del 1953)


    El meu tio: Ramon Pla (promoció del 1944)



    Ara us poso algunes fotos de la promoció del meu germà 1975.


    Any 1980, segon de parvuls

    Viatge final de curs a Madrid 1989



    Aquestes són fotos de la meva promoció 1977.

    Excursió de la classe a una granja 1982 .

    Dia d'excursió 1984.


    Carnestoltes 1985.


    Festival fi de curs 1990.


    Viatge fi de curs 1991.

    GENERACIÓ DEL 71


    La generació del 71 amb Dña. Sole.

    LA TERE ARCOS, ALS 70 I AL 2008



    Aquí tenim a la Tere Arcos, que a la foto de petita fa cara de "coet", i que a l`actual està estupenda. Està desitjan que arribi el dia 7.

    Foto germanes


    Es nota que és cap de setmana i he tingut temps de trobar aquesta foto on estem ma germana i jo. Espero que a ma germana no li sapique greu. Sóm les germanes Eugènia i Susana Vela.

    Otra Foto de Visor


    Hola, soc Paco Liberal del 58. La foto que podeu veure es de dins del cacharret este de color verd que sembla que es diu “Visor”.
    Tinc un altra del banderí que no hi ja manera de trobar-la per molt que la busco i axó que no fa molt de temps que la vaig tindre ales mans,quan la trobe la penjaré . Hasta un altra.