dimarts, 15 de desembre del 2009

Agraïment als col·laboradors de la Trobada del 7 de juny de 2008




Continuem fent públic el nostre agraïment a tothom que va ajudar a fer que la Trobada d'exalumnes del 7 de juny de 2008 fos un gran èxit. No van ser només empreses patrocinadores. També va haver-hi entitats culturals de les Terres de l'Ebre que van participar en les activitats d'aquell dia històric. És el cas de la Coral Flumine, que va cantar durant la missa que va celebrar-se a l'altar major de la Catedral.

La formació vocal és una referència del cant coral i cal dir-ho així. Però tampoc podem oblidar que la seva directora, la Rosa Caballol, és exalumna de la Mercè i no va deixar passar l'ocasió de mostrar aquesta fidelitat que a alguns sembla que se'ls faci estranya, però que altres trobem el més normal del món.

L'agraïment seria incomplet sense deixar constància dels noms dels cantaires: les sopranos Anny Noriega, Ada Fusté, Salomé Aguilar, Brid Ni Riordain, Mar Lombarte i Rosa Caballol; les contralts Laura Aznar, Aurèlia Sastre, Margarita Wessels i Mireia Sastre; els tenors Josep M. Moya, Nuno Caiola, Jordi Garcia i Toni Caballol; i els baixos Ferran Martorell, Manuel Alonso, Xavi Robres.