diumenge, 14 de febrer del 2010

El menú del dinar del 20 de febrer

Podem informar del menú que se servirà al dinar organitzat per l'Associació d'Exalumnes dissabte vinent, 20 de febrer.

El primer plat consistirà en unes picades: cullereta amb farcellet de salmó fumat farcit de salsa tàrtara i dau de pa fregit, sèpia amb picadeta, pebrot del piquillo farcit de brandada de bacallà amb crema de pebrot i cassoleta de llagostins a l'allet.

El segon plat seran medallons de filet de porc ibèric a les tres salses (crema de ceps, rocafort i pebre verd).

El postre consistirà en profiterols de nata amb xocolata calenta. També hi haurà cafès i infusions.

A banda d'aigües (i refrescos pels petits), tindrem vi negre i blanc DO Terra Alta i cava brut nature.


De la seva banda, el menú infantil serà el següent:

1r: entremesos variats
2n: canalons de carn
3r: gelat

Per beure, tindran aigua i refrescos.


Aprofitem per recordar que encara són obertes les inscripcions per al dinar, tot i que aconsellaríem no esperar al darrer moment. Penseu que falta menys d'una setmana i que en uns tres dies hauríem de tancar xifres. Les places són limitades i per rigoròs ordre d'inscripció.

Recordeu que el tiquet dels adults costa 30 euros, i 14 euros el dels infants fins a 12 anys. L'ingrés s'ha de fer al compte de Caixa Tarragona núm 2073 0121 70 0110263548, fent constar noms i cognoms en el full d'ingrés.