dissabte, 26 de maig del 2012

Més informació sobre les activitats del proper 9 de juny

Recordareu (ho explicàvem aquí) que el proper 9 de juny l'acte anual que organitzem els exalumnes s'integraria en la jornada de civisme i cultura organitzada per la Xarxa per la Convivència a Tortosa. L'entitat ha començat a avançar els primers detalls de la jornada. Reproduim a continuació el comunicat públic i el vídeo que ens han fet arribar.




Des de la Xarxa per la Convivència a Tortosa, volem convidar-vos a participar amb nosaltres en la primera acció comunitària de primavera, ArtXiBarri 2012 que tindrà lloc el dissabte 9 de juny pels carrers i places dels barris del nucli històric. Aquesta es una acció que s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural que es desenvolupa a la ciutat per millorar la convivència i la cohesió social.

Aquest projecte dona suport tècnic i científic a un procés comunitari compartit per les administracions, recursos técnics públics i privats, la ciutadania, les seves associacions i entitats. Aquest procés a Tortosa està impulsat per la Xarxa per la Convivència (presentada a la comunitat el passat mes de juliol 2011), dinamitzat per l’entitat ACISI, promogut i finançat per l’Obra Social “la Caixa” i en conveni amb l’Ajuntament de Tortosa.

L’ArtXiBarri 2012 serà el resultant d’un esforç col·lectiu i continuant en el temps perquè Tortosa, seduint des dels barris del seu nucli històric tota la ciutat, pugui aportar una visió i vivència engrescadora, sana, creativa i constructiva de la convivència. El dissabte 9 de juny, doncs, tot un seguit d’accions ens oferiran l’oportunitat de gaudir de les relacions de convivència en uns dels millors escenaris de la nostra ciutat, els barris del nucli històric de Tortosa: els colors transformaran un espai urbà de la ciutat, el passat i el present es fusionaran pels carrers, es podran descobrir curiositats dels nostres barris, es construirà i es sentirà música, es gravarà una flashmob, entre altres sorpreses... Et perdràs aquesta suggerent proposta? Tortosa t’espera!!!