dimarts, 27 de maig del 2008

PARA CATY GARCIA

Hola Cati, esta mañana me he encontrado a tu hermano Ildefonso y me ha dicho que le has dado recuerdos para mí, que estas muy ilusionada con todo el sarao este que se ha montado.
Espero poder verte el día 7 , yo también tengo muchas ganas de veros.

Un beso muy grande.

MISSATGE URGENT PER A RAFEL PEDRET!!!

Rafel estava llegint el Blog i m'he quedat sorprés..... MIGUELI SI QUE VEEEEEEE!!!!!
Com t'ho has fet? Com puc contactar amb ell? Dis-me algo. Tu i jo ens veiem tots els dies!
Per cert a totes les de la Promoció del 67/68... Continueu estàn com sempre!!! (alguna fins i tot millor) Aixó és l'edat!!!!
Ens veiem el dia 7!.
Neus, tal i com vam quedar per telèfon ja m'avisaras del que tinc que fer.

Mónica Redón t'he deixat un missatge al teu bloc. Besets.

Promoció del 72

Aqui estem al porcar a remolins al carnestoltes hi són:Jordi Roig, Ismael Talarn, Santi Teruel, Sabido, Alex trigueros, Fidel, Pascual, Jordi Faba, Barberà, Jordi Pla, Cinta Liberal, Carmen Tarazaga i tota la colla que casi no es veu.

Promoció del 72















Torno a ser la Mònica Gràcia aqui van les fotos del cole.

Promoció del 72







Hola a tots sóc la Mònica Gràcia Abelló de l´any 72, us envio una foto amb 6 anys i l´altra amb 35. Una abraçada.












Rafa 1973

Quiero dar las gracias y felicitar a Montse Redó por haber publicado su foto, porque me ha recordado que yo tenia una igual y gracias a ella he descubierto que el mal gusto del papel pintado de fondo no era mi casa, pero el jersey era culpa de la moda y mi madre, yo no lo queriaaaa!!! jajajaja.

Rafa León

COM ÉREM I COM SOM



Hola, sóc Cinta Chavarria i m'apunto al "COM ÉREM I COM SOM"

"Només" 30 anys separen aquestes dos fotos !!!!
Ens veiem el 7 de juny.







Una incidència tècnica resolta

Durant el dia d'ahir es va produir una incidència tècnica amb el comptador de visites del bloc. Senzillament, es va col·lapsar de tal forma (gràcies per l'afluència massiva) que va deixar de comptar. Generalment, quan afluixa la saturació la xifra s'actualitza. Però en aquesta ocasió no ha estat el cas. Avui ha tornat a començar a comptar, però ho ha fet en el punt (imprecís d'altra banda) en què ahir es va quedar clavat.

Com que també disposem d'un servei d'estadístiques, hem localitzat amb tota facilitat la xifra real de visites acumulades a hores d'ara i hem pogut restablir la situació. Lògicament, si algú està seguint el bloc en aquests moments haurà constatat que d'un moment per l'altre s'ha produït un salt de prop de 7.000 visites. No hi ha trampa. Simplement hem resolt la incidència, ajustant la xifra a la realitat.

Aprofito per demanar a tothom que no cal fregar-nos els ulls si veiem que estem sobre les 50.000 visites. És veritat, companys.

AIXO VA BE

M'acaben de dir que per la radio (Cadena Ser) es va informar que erem mes de 500 los inscrist per al dinar del dia 7, fabulossssssssssssssssss, no?
QUE DONEN LA CARA JA LES DE LA ORGANITZACIO (Sussana ja ho va fer fa uns dies)
jejejejejejejejeejej.

Montserrat 1981?





















Les fotos no tenen gaire qualitat, les hem intentat fer mes clares, pero per recordar a la gent
ja va bé. Jo no surto mai perque estic a l'altre cantó de la càmera.

Aqui crec que feiem 2º o 3º en Don Roberto


No estic del tot segur pero crec que feiem 2, perque la Pepi que treballa amb mi va estar molt poc temps a la "Merced" .

Sóc del 1960






Hola a tothom! Sóc Alonso Navarro, un exalumne de la Mercè. Mon germà Manolo i ma germana Isabel, més grans que jo, també van anar a la Mercè. Eh, i ma sogra! Carme Benet Vidiella, del carrer Sant Tomás.


Vaig començar el 1964, a l'edat de 4 anys. Em sembla recordar que anavem junts xiquets i xiquetes. Als 5 anys tenia de mestra a donya Pilar. Ens va ensenyar una poesia: Mi barco de papel, de la qual encara en recordo alguna estrofa. Don José Duart i Don Santos van ser els meus mestres de primària.


Només sortíem d'Escola per anar a missa. A la Reparació o a la Catedral. Sigue com sigue els Dimecres de Cendra, amb l'espelmeta que ens donaven, i al maig, el mes de Maria: con flores a María, que madre nuestra es. Eren moments que esperàvem per trencar la rutina, potser.


En fer la revàlida, als 10 anys, me'n vaig anar a l'Institut J. Bau. Un grupet d'amics em van acompanyar, José Luís Favà Figueres i Luís fernández Rayo, entre d'altres. Vaig dur pantalons curts fins fer els 14. Els meus genolls pelats, sempre en crostes, eren el senyal evident de la meua passió pel joc i per voltar pels carrers. Per sort no teníem tants deures, crec.


A part dels Pequeños Cantores també existia la Coral de la Catedral, amb Mossèn Vilanova al capdavant. Per tal de fidelitzar els assajos ens donàven cupons. En omplir la cartilla podies anar d'excursió. Jo vaig anar a Tarragona i a Peníscola, com a mínim. Aquí envio una foto de quan tenia 9 anys, del 1969.


Ens veiem el dia 7 de juny!