dissabte, 31 de juliol del 2010

Nou bloc del barri del Rastre, per si a algú li pot interessar



Acaba de nàixer un nou bloc a les Terres de l'Ebre. És el Bloc del Rastre, que publicarà l'Associació de Veïns d'aquest tradicional i popular barri de Tortosa. Al Rastre hi ha l'actual seu de la nostra escola i per això fem aquesta difusió del nou bloc, que, a més, és una criatura digital sortida en certa forma del nostre bloc. Ja sabeu, si a algú li pot interessar, que cliqui aquí.

Un videoclip rodat a la Mercè del carrer Montcada


Become your own God

Human Waste | Vídeos musicales MySpace


Fa temps que el José Manuel Cardona va fer un descobriment original a més no poder.  Ni més ni menys que un videoclip rodat a la Mercè del carrer Montcada. Més exactament, a les seves ruïnes, com el mateix José Manuel va descriure-les amb notable encert. El cas és que li hem demanat diverses vegades que pengés aquí al bloc aquesta troballa, però al final ho fem nosaltres, amb la intenció que el José Manuel acabi aportant més informació d'aquest curiós document.

El videoclip és d'un grup anomenat The Human Waste, que conrea el gènere del heavy metal. El tema es titula "Become your own God" (Siguis el teu propi Déu) i forma part del disc "Brothel of souls", que va editar-se l'any 2000. El grup continua en actiu, uns anys després d'aquest enregistrament, però sota el nom Memest.

Permeteu-me una opinió personal, si no us agrada molt el heavy el trobatreu bastant extrem. Però tornar a veure l'interior de la Mercè (en aquest cas la del carrer Montcada) et fa venir un pessigolleig molt especial. No és que sigui agradable veure en què s'havia convertit l'escola, després d'uns anys d'abandonament. Però tots hi sabrem reconèixer racons com la sala d'actes, les gal·leries del pati interior, la gran escalinata interior... Racons on vam passar uns anys que cap de nosaltres oblidarem.

A veure si ara el José Manuel acaba d'explicar-nos aquesta història. Música a banda, la història té el seu què.