diumenge, 29 de novembre del 2009

Fotos del sopar als Reguers (2)









Fotos del sopar als Reguers

Sobren les paraules. L'alegria crec que es veu a totes i cadascuna d'aquestes imatges. Si cliqueu a sobre, les veureu en gran i us les podreu descarregar amb bona resolució.









Algunes fotos del sopar











Hola, ja ni hem recordava de com es feia una entrada m'ha costat una mica. Lo sopar d'ahir molt bé. Especialment la sorpresa que ens va donar Mateo Izquierdo del 1966 (fill de la cuinera) al vindre especialment des de Onda per aquest sopar. De moment ficaré alguna foto i ja faré més entrades amb més fotos en més temps.

Bon dia i gràcies a tots

Hola, companys-es. Lo tema de les fotos del sopar d'ahir suposo que anirà caent d'avui en endavant gràcies com sempre a Amador i Toni, que fotografien més que sopen, pobrets.

Ja que els 40 anys me porten cada dia a dormir menys, anant al llit a les sis i a les deu ja en peu, he pensat ser el primer en escriure una miqueta i només per a dir-vos GRÀCIES a tots per seguir portant dins lo nostre passat comú, per ser gent en qui es pot contar, per la xalera que tenim quan mos juntem, per vere que les nostres famílies i el nostre col.legi han fet de tots una gent de P.M. i un llaaaaaaaarg etc.

La presentació en societat de l'Associació d'ex-alumnes ja es va fer, de tota manera, les hiperactives "chicas de la cruz roja" i segur que Toni també, penjaran pronte més informació, i res més: una abraçada a tots los que vau aconseguir una nit tan guapa com la de l'any passat i pròximament espero que més (i si no cal esperar un any, pos millor).

I als que no vau puguer vindre, pos pitjor per a vatros (en tot lo carinyo, eh? no em malinterpretésseu, je je je) i vos esperem als pròxims actes, que no ténen per qué ser només sopars...

Gràcies.