dilluns, 18 d’agost del 2008

De vacances a Old Trafford

Després de veure al relat de les vacances de Toni, m'animo a seguir amb el joc i us conto les meues. Aquesta vegada hem fet un viatge que li devíem al meu fill, ja que porta més de 2 anys escrivint sobre Cristiano Ronaldo i els partits que tenen lloc a Old Trafford, però encara no l'havíem visitat.

Podem dir que hem complert, ja que vam dedicar un dia a fer el tour guiat al camp, visitar el museu, el Red Café i, com no, passar també pel Mega-Store.


Mentre que el segon dia, el del partit, vam viure el que és "un dia de futbol" allí, on les famílies comencen a anar a Old Trafford a partir de les 10 del matí per passar allí tot el dia, dinar allí i després veure el partit.

Es tractava d'un homenatge al judador d'origen norueg Ole Gunnar Solskjær, que s'acomiadava del Manchester i del futbol amb aquest partit amistós Manchester United vs. RCD Espanyol.

Per a Joan Miquel va ser una gran llàstima que Cristiano estés lesionat i que, per tant, no el va poder veure jugar en persona. Així tindrà una excusa per tornar-hi més endavant... :-)

De totes formes, es va veure compensat perquè va tenir l'oportunitat de veure de prop i xerrar amb els jugadors del seu equip preferit: el RCD Espanyol. El dia de l'entrenament, vam poder aclarir com arribar al camp The Clif i vam tenir el privilegi de ser els únics aficionats que el van presenciar, juntament amb periodistes. Joan Miquel es va fer fotos amb els jugadors i fa ver amistat amb Albert Riera, a qui fa temps que li dedica un bloc amb compilacions de vídeo fetes per Joan Miquel.



Gent molt maca. Guardem molt bon record.