dimarts, 10 de juny del 2008

La foto "comprometida" de Dulce!!!


Ahi tenéis la foto "comprometida" de Dulce (o la señora que se parece a ella).
Estsa foto me la ha pasado Cinta.
Guapo el chico eh? ja ja jajajjajajajjajajaj
Anda que no se lo pasaron bien ni nada!!!!
Muy guapetones los dos! Si señor!!!
PD: Aprovechar para comunicaros los del 64 en esta entrada!

LOS FERNANDEZ







Estes fotos son dels Fernandez Garcia.Promoció del 59 i del 85.
"MAS VALE TARDE QUE NUNCA".



Fotos de la Trobada





OJO AL DATO

Genaro, m'ha pasat un CD de tot el dia, desde que va anar a amorçar fins que vam deixarli el pub, tinc que fer una tria per hi ha de tot, sols un avis SURT EL TERCER MEMBRE DEL STREPTEASE.

De lo milloret



Açi teniu una mostra de lo milloret de la festa: l'animadora a l'esquerra i la fotografa a la dreta.
Que no perguem l'anim per la festa!

LA FESTA VA CONTINUAR ! ! !













Aquestes són les fotos de la continuació de la festa al pub de Genaro, la gent tenia ganes de més festa, i que festeros som !!! I com podeu comprovar van haver que encara van anar a sopar !!!
A veure quan ho tornem a repetir, no cal esperar als 170 anysss
Va estar un dia fantàstic, això m'ho vau fer sentir tots els que el dissabte estaveu allí.

MISSATGE PER A IMMA MONSERRAT CABANES

Ei,Imma.Acabo d'entrar a la teva web i he estat observant detingudament la teva obra.És fantàstica.Quan vam estar parlant el dissabte no em podia imaginar ni de ben lluny que tenia davant de mi a un artistassa de la teva magnitud.
A mi m'agrada l'art(com a simple observadora).De fet a casa meva hi ha penjats alguns quadres dels pintors més representatius de Tortosa.Carbó,Sevilla,Clari...
M'encantaria poder veure la teva obra en directe i qui sap?potser penjar-ne alguna a casa meva.Què me'n dius?¿??¿¿?¿???

64,I ARA,LA FOTO TAN DESITJADA



Bueno,seixanta quatreres,avui he parlat amb l'Angels i m'ha donat el seu imprescindible permís per a penjar aquestes fotos.M'ha dit que ja que m'havien fet riure tant a mi,pos que per què no podia riure la resta de la gent.ANGELS,GRÀCIESSSS estic penjant les fotos i encara me moro de la risa.

Records, Records

Hola a tothom, sóc Sílvia Font del 65.

Jo no podia anar al dinar perquè tenia un compromís ineludible, però no vaig poder resistir la temptació de passar pel recinte on es feia a saludar als meus companys de la infancia.
Vull donar les gràcies a Susana de l'organització, que em va deixar entrar sense posar-me cap impediment. A la primera persona que vaig veure va ser Irene Segarra (a la que jo recordo com la meva amiga del ànima en aquella època), després la Rosa Sabido, l'entranyable Mª José Vilaroya, Rosa Figueres, les Muñoz, les Castells, Lupe Accensi, Carmen Arasa, Amparo Gaya,MªJosé Sangres, Pilar Nielles, Mauricio LLambrich, Xavier Redón, La Montilla, Jordi Ventura, Carmen Reverter, Lourdes Padrosa(encara que a ella la veig sovint perquè vivim les dos a Tarragona).No se si em deixo algú, estava tant emocionada!!. La veritat que no em va costar gaire reconeixe'ls perquè ni ha que fisicament no han canviat gaire. També vaig saludar a D. Juan Redó( que em va reconeixer després de tants anys, suposo que deu ser perquè al menjador li feia parlar molt. Jejeje). Em va saber molt greu no poder saludar a D. Miguel, però no el vaig veure, le vist després a les fotos. També he vist a les fotos del blog a la Dulce,jo la recordo molt, no si ella s'en recordarà de mi, li envio un petó molt fort , a veure si ens veiem a la propera trobada.
També vaig parlar amb Toni Gallardo un moment, i no li vaig donar les gràcies per la feina tant bona que a fet posant en funcionament aquet blog, però "como nunca es tarde ..." Toni Gràcies!!!!
I gràcies a totes les noies i nois de l'organització.
Bé no m'enrrolo més, molts petons a tots i a totes i fins la propera trobada que espero sigui aviat.
Generació del 65 si organitzeu alguna cosa penseu amb els que vivim fora si us plau.

Fins aviat.

Sílvia Font

Aún hay más amigos...jejejeje..67,68,69,70.