dissabte, 7 de juny del 2008

Del 74 al 78...vos hem posat falta!







La representació de les generacions de les caragoles ha estat escassa. Molt escassa...Què hi farem! Sabem d'alguns que anaven de boda/bateig/comunió, altres amb un nadó acabat d'arribar o a punt de fer-ho...En fi, que "cadascú se sap lo d'ell" que diuen per aquestes terres. Tot i així, si llegeix això algú dels que ha faltat, que "sapigueu" que mos ho hem passat molt bé.


Per enèssima vegada felicitar a tota la organització (fantàstic). Els mestres tan genials com sempre: No em deixa de sorprendre la memòria que tenen tots ells (s'enrecorden de tots els noms!) i lo bé que es mantenen (quina agilitat Don Agustí!). El Xavi, el nostre conserge, que ara és el President de l'AMPA (també se manté molt bé, que conste, jeje). Quants records!


La Mercè per a mi, i suposo que per a tots els que visiteu aquest lloc, té un significat molt especial. Forma part de la meva vida, és un trocet de mi.


Avui he rigut molt i m'he aguantat alguna llagrimeta i tot. Gràcies a tots els que heu fet possible aquest dia.


Ara a buscar-vos en plan Wally... Fotos d'avui!

FELICIDADESSSSSSSS!!!!!!!!!!!

Quiero dar las gracias a todos, por haberme dado este precioso regalo que ha sido este dia, lleno de recuerdos, compartiendo vivencias, haber recuperado a mis amigo/as..... me siento feliz.
No tengo palabras, de verdad, hoy ha sido un dia sencillamente precioso, feliz, lleno de reencuentros, algo dificil de olvidar en muchos años.
No tengo fotos esta vez, pero quería dar las gracias a las personas de la organización que han hecho posible el dia de hoy. FELICIDADES de corazón!!!! Ha salido perfecto. (no es "peloteo", es lo que siento en estos momentos)
Sinceramente gracias a todos en general por haber hecho de este dia, unos de los más felices.
Gracias, gracias y mil gracias!!!

Com eren com som



Yo tambien me he atrevido,soy la Leo,sólo estube tres años pero tengo buenos recuerdos,un saludo a todos,nos vemos dentro de un ratito.