dissabte, 7 de juny de 2008

Del 74 al 78...vos hem posat falta!La representació de les generacions de les caragoles ha estat escassa. Molt escassa...Què hi farem! Sabem d'alguns que anaven de boda/bateig/comunió, altres amb un nadó acabat d'arribar o a punt de fer-ho...En fi, que "cadascú se sap lo d'ell" que diuen per aquestes terres. Tot i així, si llegeix això algú dels que ha faltat, que "sapigueu" que mos ho hem passat molt bé.


Per enèssima vegada felicitar a tota la organització (fantàstic). Els mestres tan genials com sempre: No em deixa de sorprendre la memòria que tenen tots ells (s'enrecorden de tots els noms!) i lo bé que es mantenen (quina agilitat Don Agustí!). El Xavi, el nostre conserge, que ara és el President de l'AMPA (també se manté molt bé, que conste, jeje). Quants records!


La Mercè per a mi, i suposo que per a tots els que visiteu aquest lloc, té un significat molt especial. Forma part de la meva vida, és un trocet de mi.


Avui he rigut molt i m'he aguantat alguna llagrimeta i tot. Gràcies a tots els que heu fet possible aquest dia.


Ara a buscar-vos en plan Wally... Fotos d'avui!

4 comentaris:

Cinta ha dit...

Hola Sonia, si que has matinat,les primeres fotos desprès de la trobada!! Ja me les passaras, hem quedat prou bé i per molt que digue la gent si que hem canviat, si. Ens ho vam passar bé, això si, molt poca gent dels nostres!! Que s'hauran fet??? Cinta

rafaleon ha dit...

lo dicho anterior , para ver mas fotos clikea sobre mi nombre

Laura Campanals ha dit...

Uy!!! Quina rapidesa penjant fotos, jo encara m'he despertat avui i perquè he de treballar... Jo també m'ho vaig passar molt bé, vaig riure molt, llàstima no haver sigut més gent de la nostra generació de les "caragoles"!!!!!

Lluís ha dit...

Tinc "jet-lag" generacional.. Després d'haver estat recordant vells-bells temps d'infantesa al cole (no lloc físic sinó allà on mos tocava pq no teniem centre) i de jocs pel Rastre ara un se topa de nassos en la realitat laboral del dia a dia i donat que te els records frescos sent encara més l'anyorança d'aquells temps. M'ho vaig passar molt i molt bé. Gràcies a tota la organització i a tots los que vau assistir.