dilluns, 24 d’agost del 2009

Les festes del Rastre, en imatges








Aquestes vacances he trencat el meu costum de marxar de vacances amb el portàtil a sobre. He seguit connectat mínimament al món digital a través de l'Iphone, però molt per sobre i d'una forma més passiva que activa. Ara no fan al cas els motius d'una decisió que per als qui em coneixen resulta insòlita. No m'embolico més, ja que únicament volia justificar el retard amb què penjo aquí un seguit d'imatges de les festes del Rastre, que en bona part s'han celebrat a la Mercè.

Vaig estar-hi el passat 15 d'agost (9 dies en això d'Internet són una eternitat) i vaig recollir gràficament la processó de la Mare de Déu de la Providència, en la qual va ser portador del penó o bandera Mariano Lalana, molt conegut per la seva vinculació als Josepets, però que havia estat prèviament mestre i director de la Mercè. També vaig estar a la baldanada posterior al pati de la Mercè.

Vaig aprofitar per parlar un moment amb la Maribel Lalana, companya de curs meva, i amb la seva mare, Pilar Berenguer, que va ser companya de la meva mare, Justina Favà, als anys quaranta i primers cinquanta del segle passat. Ja veieu de quines formes es tanquen cercles en tot això de la Mercè.

Aprofito per dir que si algú altre ha fet fotos de la festa, no cal dir-li que tindria gràcia que les pengés també aquí.