dissabte, 29 de juny del 2013

Excursió a Mallorca el 1980?



L'antiga alumna Amparo Pellissa ha recuperat un parell d'imatges de la seva excursió de fi de curs a Mallorca. L'Amparo és de la generació del 1966, però pensa que l'excursió no és la del 1979 (que podieu veure recentment aquí i aquí), ja que ella va repetir setè curs. Per tant, el més lògic seria que l'excursió fos la del 1980.

A més de l'Amparo, també surt a les fotos la Neus Roig. Ella també és de l'any 1966 i també va repetir setè, segons ens explica l'Amparo. Tot sembla quadrar en la idea que les imatges siguin de 1980, però si algun antic alumne té alguna altra referència pot fer-la saber, per descomptat.

Com ja explicàvem en les recents entrades sobre els viatges a Mallorca, per molts era el primer cop que es viatjava en avió. I d'aquí que sempre es conservin fotos amb motiu aeronàutic, a més dels posats més o menys habituals en els indrets que es visitaven durant les excursions. La segona imatge és d'aquest tipus i hem de dir que ens sona d'altres fotos publicades al bloc, però no recordem a quin lloc podria correspondre.