dilluns, 23 de novembre del 2015

Sopar 2015 de la generació dels nascuts el 1969 (i algú més)



El sopar de la generació dels nascuts l'any 1969 és un clàssic des que el 2008 es van activar moltes trobades d'antics alumnes de la Mercè. És una trobada no especialment nombrosa, però sí persistent any rera any, després d'aquell moment tan dolç de la història dels exalumnes que va produir-se el juny de 2008.

Prop d'una vintena de la colla nascuda el 1969 i els anys immediatament anteriors i posteriors es van reunir aquest passat 21 de novembre. El lloc de la trobada va ser el restaurant La Gela, de Jesús, que ja havia acollit aquesta trobada anys enrera. La veritat és que ens hi vam sentir molt ben acollits. Com de fet hem estat ben acollits arreu on ens hem trobat, també s'ha de dir.

En els propers dies publicarem més fotos d'aquesta trobada. Potser pensareu que en anys anteriors publicàvem les fotos més aviat..., però en aquest moment fem el que podem i publiquem tan aviat com les obligacions i circumstàncies de tota mena ens permeten. No hi més... ni menys.

Per cert, aprofitem l'avinentesa per agrair el reportate fotogràfic a Sònia Rimbau, que no és alumna de la Mercè (més aviat és de Tarragona), però que va prestar-se a immortalitzar aquest moment de la nostra petita història.