divendres, 23 de maig del 2008

MAIG DEL 74 A MADRID







Excursió a Madrid amb Dña. Montserrat Viladrich i D. Juan Redó.

Excursión a Peñíscola "Col·legi La Mercè" Any 1968



Ahi tenéis una foto de la excursión que organizó el colegio a Peñíscola en el año 1968. Ya puse dos ftos hace unos dias, pero ahora me apetecía poner esta en las que salimos las "más peques" de aquella excursión.

Ahí estamos los hermanos "Redó" (faltaba una, imagino que como era mayor estaría con las amigas, no sé) y las hermanas "Lalana" con sus respectivas madres! No me acuerdo de nada de ese dia, la verdad, ahi tendríamos 4 añitos o así, pero así es bueno recordar.

¡¡Qué tiempos aquellos!!! íbamos de excursión y nada más y nada menos que a Peñíscola!!

Ahora me fijo que en esta foto con lo peques que éramos, ahi estamos "agachadas" como si fuéramos a tapar a los de detrás! ja jajajaj aj aj jajajaj

Todos los que salimos ahi somos ex-alumnos de "La Mercè" por supuesto.

FESTA NADALENCA A CLASSE.




Angel i Elena Zafra m`han donat aquestes dues fotos que pel que es veu escrit a la pissarra estant cel-lebrant les vacances de Nadal. Ben divertits sí que hi estàn, veritat?

Gent del 61


Aquesta foto és de tots els nois que vam anar de excursió de final del curs al maig del 74 a Madrid, esta en concret és al Valle de los Caidos, l'altra foto que hi ha al blog no és del Valle de los Caidos sinó que és el Monasterio del Escorial.

Nadal en aquesta foto esta el teu germà Cristobal, és el que esta al meu costat( jo sóc el del jersei blanc). Esta mig tapat.

PROMOCIÓ DEL 69 AMPLIADA


Justina, Tere , Maite i tots els del 69, espero que aquesta foto es pugue ampliar i us pugueu vore perfectament, perquè val la pena veure les caretes de ben aprop.

GENERACIÓ 1965 AMB DOÑA JOSEFINA


Hola a tots, sóc Jordi Ventura. (el primer xic dret per la dreta) i publico aquesta foto que tenia i que encara no he vist al blog.


Quan me vaig assabentar que es feia el dinar, no estava molt decidit, peró quan vaig descobrir aquest blog, me vaig enganxar inmediatament i me vaig animar a apuntar-me.


Crec que aquesta ferramenta d'internet serà fonamental per l'exit d'aquesta trobada. Ja que penso que el fet de poder veure fotos, comentaris, noms d'exalumnes, etc... ha despertat en nosaltres d'una forma especial, els records que teniem adormits de la nostra infantesa, ja una mica llunyans pels de la nostra generació. El fet de tindre temps per processar tota aquesta informació, ens ajuda a recordar cada vegada més coses.


Bé, ens veimen el dia 7.


Un VISOR (instrument d'imatge històric)


Soy Rafael Leon (1963) os envio esta foto, sacada del visor de diapositivas que me hicieron en el colegio, más o menos en el año 1970-1971, osea en el jurásico...je je je.

GENT DEL 59/60/61 ON ESTEUUUUUUU?

M'AGRADARIA SABER COSES DE LA GENT DEL 1959-1960-1961 QUE NO SURTEN PER CAP LLOC, ON ESTEUUUUUUUUUUUU?

PER CERT DIR QUE EL DISKJOKEY ENTRE DISJJOKES, O SIGUE, GENARO JA ESTA APUNTAN PER A LA FESTA

NOMES FALTAVA JO











Hola a tots, encara no havia aparegut personalment pel blog per problemes tècnics, però sí que ho he fet per mig del meu germà Ximo i de la meua amiga Imma.

No estava gens convençuda de fer la primera aparició via fotogràfica, però, ja veieu, com que els meus germanas s'han atrevit, jo també. Perquè, per als qui no ho sabeu, Ximo i Selu són els meus germans.

Pili, Dulce, Mònica, i la resta del 64 qua aneu pel blog, Ànim noies, que estem la mar de bé.

No sé com signar el document, perquè hi ha gent que en diu Rosa, d'altres em diuen Mari, i d'altres, els més antics "Rosa Mari" . Bé, escolliu vosaltres mateixos.

Fins el dia 7¡¡¡

Adhesió a la festa des de Granada

La Carmen Benet ens fa arribar aquest comentari:


La vostra iniciativa m´ha fet tornar de cop a la infantesa. Temps de “Cara al Sol”, “Enciclopedia Alvarez” “Catecismo del P.Ripalda”, llet i formatge americans … … …
Vaig anar al Col.legi del 1951 al 1958, al edifici del carrer de la Mercé, … no ens deixaben parlar el tortosi ...

Espero no falta a la festa del día 7. Creus que trobaré algú de la meva generació?

Salutacions desde Granada

Carmen Benet

BON RECORDEU ELS DEL 68 A MALLORCA?





Més de cuatre heu dit , ostras, si és l`HOTEL IMPALA,les terrasses de les habitacions i la piscina que hens refrescaba de la calor que hens va fer el

TRES DE LA ORGANITZACIÓ





Perdoneu la resta de l`organització que no esteu, peró tinc a les meues mans aquestes fotos, i no puc fer res més que posar-les al blog.
Aquestes noies són la Cinta March, Susanna Ferreres i Neus Jové, tres valentes, atrevides i cumplidores entre altres coses.Elles són ,(opinió personal) el pilar de la trobada, sense elles no estaríem ara intercanbian comentaris i exposant fotos.Estàn treballant molt i molt tots els dies per poder dur a terme tots els actes que podrem gaudir el dia 7.Jo vaig compartir amb les tres aula, jocs i amistat.La seva il-lusió és la nostra i esperem vagi tot super bé l`esperat 7 de Juny.
Ah ! la Cinta i Neus a la foto estàn a Mallorca, viatje final de curs al 1982.
GRÀCIES PER TOT EL QUE ESTEU FENT, MOLTA SORT , I ENDAVANT CONTINUEU FENT-HO COM FINS ARA DE REQUETEBÉ. Surti com surti, estarem allí molt contents i amb il-lusió qué és el que compta.

LA NADAL ALS 70 I AL 2008



Bé, pues aquí estem seguint als valents, que no es digui! . M`ha costat més trobar una foto actual que m`agradés que trobar les del cole.Mai m`agradat l`ordinador, ¡ ara, distruto cada dia mirant fotos i llegint comentaris, ESTIC ENGANXADAAAAAAAAAAAAA! Els de casa hem miren extranyats, tots els dies a l`ordenador esta Mª Jesús, qué raro !!