divendres, 23 de maig del 2008

BON RECORDEU ELS DEL 68 A MALLORCA?





Més de cuatre heu dit , ostras, si és l`HOTEL IMPALA,les terrasses de les habitacions i la piscina que hens refrescaba de la calor que hens va fer el

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Mª Jesus ,sóc la Cinta Moreso , l'hotel Impala !!
No me'n recordava del nom . Però de la piscina , de la minidiscoteca i de les cançonetes de la Rafaela Carrá i de Mecano sí.
M'ha fet alegria veuret ( en la foto ) perquè vaja pila d'anys que fa que no ens veiem . Fins el dia 7 !

María Jesús Nadal ha dit...

Hola Cinta, a mí també m`ha fet alegría, pues fa la tira d`anys que no et veig, ni a tú ni als teus germans.Que bé que el dia 7 hi siguis,ara que te he vist a la foto actual ja et puc reconeixer, pues et reconec més a la de petita que a la de ara, es que hem passes pel costat i no et conec. M`enrecordo quan et vas trencar el braç pujan les escales del cole, sino recordo malament, i et veníem a vere a casa.
Jo també m`enrecordo de les cançons,i de tot, ufffff!quans records.bé hens veiem el dia 7.

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Buenoooo!! l'hotel Impala i si no recordo malament les cançons de MECAN eren "hoy no me puedo levantar", "maquillaje" i "me cole en la fiesta" les ficaven a totes hores..
I el pobre Perulles QUE!!! el vam amargar..
Si no recordo malament vam ser l'última promoció que va anar a Mallorca... i que vam estar tot un curs sencer al Carrer Moncada. A partir d'aquí cadasquú que pensi el que vulgui.
Per cert Ma Jesus, a tu et veig bastant sobint per les Teresianes, no et preocupis que et demostraré que tinc pel!! Envara que el dia 7, possiblement aniré rapat.

María Jesús Nadal ha dit...

Ja,ja,ja,ja . Ja procuraràs tú anar rapat per crear discrepàncies en si tens ó no tens pel.
Es veritat que natros vam ser els últims que vam estar al cole del carrer Montcada, i recordo el mural de "el guernica" que vau fer els nois, a la façana, per cert Rafel va dir que tenía una foto peró no la ha digut trobar.
Sí, que últimament hens he vist peró vaig estar també molts anys sense voret. Ara potser es que vivim aprop.
Aveure si el dia 7 s`animem molts del 67 al 69.Per cert, saps qui ve dels nostres?
Hem penso que les cançons de Mecano i de Rafaela Carrá (una mujer en el armario.....) les recordem tots els que hi vam anar.

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Bona Nit, MªJesus, sé que vindrà Rafel Madueño. Als altres no els veig gaire. He preguntat també per Xavi Galindo. perque m'extranya que no surtigue pel bloc. Li preguntarem a Rafel. Supuso que Elena Barbera (que va ser la primera en dir-m'ho) també vindrà. Tu saps algú més??

María Jesús Nadal ha dit...

José Luís, és que sé més bé els que no venen que els que sí. De moment NO VENEN PER COMPROMISOS FAMILIARS I DEMES:
-Josefina Melero
-Margarita Perales
-Lourdes Andreu
-Dolors Monllaó
-Elena Bellobí
-Mª Cinta Ferrando
desprès estàn:
-Mª Carme Pla (dona de Jordi Vilaplana també ex-alumne, que avui l`hi he parlat i m`ha dit que sí que vindrà, juntament amb la seva germana Marga i li dirà a la seva veïna Azucena Arrufat´.
No sé res més de moment.
Per cert, ara fa 2 minuts, parlant amb Lourdes Andreu per telefon m`ha preguntat per, una ex-alumna que va marxar a Màlaga, que vivía a la costa del castell aprop de Susanna, que li deien Manolita Moreno Valldeperez, t`en recordes?
Com he comprovat que tens molta memória nombrant a tots els de de la foto de 2on curs.