divendres, 23 de maig del 2008

Gent del 61


Aquesta foto és de tots els nois que vam anar de excursió de final del curs al maig del 74 a Madrid, esta en concret és al Valle de los Caidos, l'altra foto que hi ha al blog no és del Valle de los Caidos sinó que és el Monasterio del Escorial.

Nadal en aquesta foto esta el teu germà Cristobal, és el que esta al meu costat( jo sóc el del jersei blanc). Esta mig tapat.

7 comentaris:

ximo ha dit...

A pesar de que jo soc del 60, os conec a casi tots, hem coincidit a molts de llocs.
Gonzalez, Gomez, Cid, llao,Cristobal, Alemany,Segarra, Enrique, Fernando Garrido i Jose Antonio Garrido, dos no reconec i altre crec que es Benjamin Zaragoza.
per cert quin Garrido ets?

ximo ha dit...

Ja he vist quin Garrido ets, Fernando.

María Jesús Nadal ha dit...

Molt bé Nando!ja veig que has trobat la foto.Molt guai! Esta jo no la tinc, peró totes les que tinc d`aquest viatje està Cristobal al teu costat, a totes.Veus com val la pena remenar-ho tot. Ximo ha reconegut a quasi tots els de la foto.

Garrido ha dit...

Sóc Fernando Garrido. Tens rao i és Bejamín Zaragoza el que esta al costat de Gonzalez. No recordo el nom del dos que estan entre Benjamin i Cid. El que esta al costat de LLao es Enrique Ginovart i el que esta sentat a primera fila amb el jesei blau em sembla que es diu Enrique Tomas, però no hi estic del tot segur.

ximo ha dit...

He tornat a mira la foto crec que lo de la camisa groga sicodelica es Montero i al que he posat Gomez es Diez l'unic que de moment no se qui es el lo mes xukotet que esta al costat de Josep Llao

Garrido ha dit...

El que est al costat de LLao és Enrique Ginovart, segur que saps qui és, avui en dia fa de policia local a Torotsa

neus ha dit...

ole ole això s'anima, cada cop anem més cap atràs, això va bé!!!