divendres, 30 de maig del 2008

PER FI!!!! MIGUELI SI, SI SI !!!



Bona tarda a tots, especialment a tots aquells que coneixem al nostre amic, company, colega etc... MIGUELI, la noticia ja és un fet. MIGUELI SIIIII!!!

Aquest matí,(gràcies Rafel) he pogut parlar amb ell, i la veritat és que ha estat un moment especial ja que feia molts, molts anys que no ens parlavem i penso que tots o molts sabieu la gran amistat que teniem en l'època de la Mercè i que desprès vam continuar . Us podeu imaginar el que significa retrovar-se després de tant de temps.

Però bé, gràcies a aquest esdeveniment tant especial ens podrem retrobar amb ell.

La veritat és que ell també està il.lusionat que havia parlar en altres companys ( moltes gràcies Javi "manyet") i que desprès d'explicar-li tot, l'hem convençut i serà entre nosaltres.

Ara només falta confirmar la seva assistència Adrian Redón ja que a Migueli també li faria gràcia trobar-se en aquest vell i recordat amic.

També vull confirmar algunes assistències de la "quinta del 65" com Maurici Llambrich "mauri", Francisco Cid "quico" , González "moto" , Amadeo Sabaté i possiblement Ramon Besolí. A última hora hem tingut que fer gestions "extres".

Bé, ara només ens toca esperar el "GRAN DIA".

Per cert organitzadores.. US MEREIXEU UN MOMUMENT!!!!


8 comentaris:

José Manuel ha dit...

Ey mecagoentó, l'alegria del dia, per tu i per tants que tenim a Migueli en un pedestal. Això és gran, mooolt gran, i me penso que les alegries potser mos passaran per damunt, au, que parlen los demés! Visca l'Espanyol!

albert ha dit...

Eic asgarrat que no es Espanyol, és APAÑÓ!!!

Ole, Ole i Ole!!!! Felicitats Rafel, felicitats Selu i felicitats a Javi Monforte, però em començo a estar emprenyant, QUÈ VOL DIR, A DIA D'AVUI, QUE ADRIAN REDON PEINADO, POTSER!!!!!!
A veure Xavier, Mònica i Ana, o feu lo favor de confirmar que ve o penjo el seu mòbil al bloc i que el món mundial li truque.
EICCCC, ESPABILAAAAAA!!!!

José Manuel ha dit...

Ec, Albert, me penso que en l'Adrian passa com en Migueli, ha deixat un record impressionant en tantes persones, que no pot fallar. Ara parlava en Selu i també me l'ha nombrat, jo recordo més al seu pare que a ell, mira tu...

Xavier Redon ha dit...

Jo crec que vindrà, crec que ja ha pagat fa dies, el que passa es que es fa pregar o es vol fer parlar.

Xavier Redón

Xavier Redon ha dit...

Home Jose Manuel no sabia que tu eres de l'Espanyol, jo també a veure si coincidim algun dia i anem.
Per cert avui m'he trobat amb Josep Bel, que també va anar en vatros a classe, i també m'ha dit que be, no se si ho sabeu, ell també viu a Benicarló fa anys.
Xavier Redón

José Manuel ha dit...

Josep Bel.no me sona, però és que jo sóc del 69, en Migueli vaig coincidir només a octau, a l'Albert Mola me l'he de tragar sovint perquè la seua dona i la meua són cosines germanes, i a Selu també lo conec de tota la vida, encara que me porta un any. Però de fet mos coneixiem tots, era un col.legi molt familiar i uns barris treballadors però dignes i honrats.

albert ha dit...

Josep Mª Bel, Adrià, Migueli i jo som tots del 67.
I això de que me l'he de tragar...
Si tu i jo sempre estem d'acord amb tot i tenim los mateixos gustos, t'agrada Frank Sinatra, Tony Benett, les películes de Woody Allen, vaiga que ets un sibarita... i de l'APAÑÓ.

José Manuel ha dit...

Este Albert animant lo cotarro, ja ja ja