dijous, 22 de maig del 2008

Jo també m'hi apunto - imma 2008 (com érem, com som)








Una bona idea!
Vinga que això s'anima.
Jo estic fora i m'he perdut l'evolucio dels anys, ara quan vingui a Tortosa ja podre saludar pel carrer als vells amics!

7 comentaris:

ximo ha dit...

Inma xiqueta, estas igualeta
jo t'hagues conegut igual.
no has canviat tant
(sirá per les vegades que te vaig vore per casa el meus pares, amb la me va germana, ejejejejejejejej)

galàxia - imma monserrat ha dit...

Vinga Ximo, no tant parlar i "retratat" que ha de quedar constància del pas dels anys.

Pilar ha dit...

Inma, la verdad es que estás igualita!!! la prueba está en que yo hacía muchos años que no te veía y el otro dia que te vi de pasada te reconocí enseguida.

carme g ha dit...

Hola Imma, jo estic d'acord en Ximo, no has canviat però lo del "retrato"serà millor que fèssim la prova a veure si ens coneixem el dia del dinar. Per cert he estat buscant les fotos del viatge de fi de curs i no hi ha manera, però continuo buscant.Tinc a la meva mare remenant per tota casa seva.
Una abraçada.
Carme Gracia

galàxia - imma monserrat ha dit...

Carme, estic segura que tu tampoc no has canviat tant. Segur que et reconeixeria, tu també erets de Dóña Carmen, vam anar juntes a catequesi per la comunió i per la confirmació, i algun any a l'Insti, però de cop et vaig perdre la pista...
Saps res de les altres de Doña Carmen? Ma.Angels, Rosita, la Meix (que ja se que encara que no diu res, també es conecta per mirar..)la Sol, Ma.Pilar Benet, Lavernia, Ana Ferreres... a veure si algú es conecta també!
Una abraçada a totes

Anònim ha dit...

Imma, me sumo a lo que diu la gent i no és per quedar bé. No has canviat gens. Jo fa molt temps que no et veig, de fet no sé ni si vius a Tortosa.
Ens veiem el 7

carme g ha dit...

Imma, de totes les companys que dius et puc dir que M.Angels sí que vindrà al dinar,la Meix no ho se pot-ser ho sabrà Rosa perquè treballen al mateix lloc,de Rosita no se res,Imma Sol la tinc localitzada perquè ens hem anat parlant però no se si vindrà, M. Pilar Benet em passa el mateix que amb la Imma, de la Lavernia no se res i de l'Anna Ferreres la veig alguna vegada, però tampoc se si vindrà.
Fins al dia 7.