dimarts, 20 de maig del 2008

Anem resolent problemes

Algunes persones heu fet saber que escrivieu una entrada i que no hi havia forma que surtís publicada. Ho he estat mirant i ha detectat un dels possibles orígens del problema.

Quan escriviu, a baix teniu dos botons. Un, de color taronja, que posa Publicar Entrada. Un altre, de color blau, que diu Guardar Ahora.

El de guardar serveix per anar guardant el text mentre escriviu. Així si la cosa es penja no perdeu el que ja teniu fet. No obstant, si cliqueu Guardar Ahora al final de tot, el sistema de Blogger us guarda el text com a esborrany, però no el publica. Perquè l'entrada surti de forma efectiva al bloc, cal clicar damunt de Publicar Entrada.

Jo, com administrador del bloc, tinc accés a totes les vostres entrades i he "publicat" alguns esborranys que he trobat abandonats a la rebotiga del bloc. Si fos el cas que era un autèntic esborrany que encara no havieu acabat, aviseu i ho retiro. Per la forma que tenen els textos no m'ho sembla, però ja direu...

Aprofito per tornar a aconseller a les persones que pengen fotos que, primer, les escannegin el més grans que puguin; i, segon, que a l'hora de pujar-les us fixeu que poden posar-se grans, mitjanes o petites. Trieu preferentment grans. Feu atenció que, un cop publicades, si cliqueu damunt, s'obren a la mida que tenen i ens permeten a tots fer el xafarder i reconèixer-nos..., sempre que la foto sigui gran en origen.

Espero que aquestes explicacions no siguin excessivament feixugues i s'entenguin.