dimarts, 20 de maig del 2008

El somni d'un col·legi nou


Hola a tothom. Sóc Josep, publico la foto en que sortim uns quants de la quinta del 1978 (generació que també pertany a la de "les caragoles") per a que també tinguem presència al blog.
Em van apuntar al col·legi el curs 82-83, el primer d'aquells cursos en que el centre hagué de fer front el greu problema de no disposar d'edifici propi. Jo era un xiquet de cinc anys, ara intento imaginar el gran l'esforç que es necessità per tirar endavant l'escola, oferint un ensenyament molt bo en condicions ben adverses. Vaig començar als baixos del Josepets, després vaig fer 1er i 2on a uns locals també prop també de la plaça del Rastre i 3er a les caragoles de la simpàtica. Recordo que un dia ens van portar a veure els terrenys d'una antiga fàbrica de gas on farien el col·legi nou... nosaltres ho vèiem com un somni, però d'aquesta manera ens van encomanar la il·lusió que professors i pares tenien pel futur del col·legi, il·lusió que necessàriament va anar acompanayada de mobilització i manifestacions. I per això a 4rt vam poder estrenar el col·legi nou. Gràcies a tots els qui van fer possible que la Mercè tirés endavant donant-nos un ensenyament de qualitat i, finalment, amb un edifici digne.
Fins el dia 7.

3 comentaris:

Lluizao ha dit...

Quina foto més bona Josep! Que xula! Veig que per lo menos no serè l'únic de la quinta 78 (30!!) que apareixerà el dia 7. Mos veem allà.

Crea el teu bloc ha dit...

Bueno Josep, molt bona l'explicació i la foto, total!!! no pareixeu vatros!!!jejejejeje Bueno ja ens veurem el 7 al dinar.

laia ha dit...

teniu raó, molt bona la foto, quins records més entranyables..., ens veiem el dia 7 que ja en tinc ganes.