dissabte, 24 de maig del 2008

ON ESTU ELS DEL 57-58-59 ?





Aquesta és la cartilla del meu germà Josep Mª, ell és del 59 , i faig una crida als de la seva generació s`animin a penjar comentaris o fotos.

4 comentaris:

ximo ha dit...

Mª Jesus en aquella epoca el teu germa era José Maria Nadal, fixeus en les asignatures aixo si ve tenir dos senyors mestres don JUAN CASTELLA i DON JOSE DUART (he leixit les firmes)

neus ha dit...

La veritat, no sé quina seria la forma d’arribar a aquestes generacions que no s’acaben d’engrescar. Saber-ho o saben, però està clar que necessiten algú que els estiri, i tothom no ha entrat en les noves tecnologies, estic segura que qui entra al blog s’apunta al dinar, una cosa va amb l’altra.

ximo ha dit...

Crec sincerament que si es pot, es tendria que intentar ficar noms i cursos aixo potser si que animaria i molt als indecisos
Es una opinio

María Jesús Nadal ha dit...

Neus, molta gent es pregunta qui anirà de la seua promoció, sobre tot els que ja tenen uns anyets.El que diu Ximo estaría bé. Com podríem animar a aquestes promocions que no acaben d`arrencar? Si et puc ajudar d`alguna manera me ho fas saber,de moment jo sols he aconseguit que entrin al blog i penjen alguna foto.