divendres, 16 de maig del 2008




Hola me llamo Pilar Rodríguez Saura, aqui os mando una foto del curso de 3º y una que esta mi hermano.
Me hizo ilusión cuando me entere de la reunión, volver a ver a algunos compañeros que hace tiempo que no he visto, lo que me dio pena es saber la muerte de Don Santos, bueno saludos para todos y nos vemos en la reunión.

31 comentaris:

Pilar ha dit...

Hola! qué alegria! al final una foto de mis compañeros, pero... yo no salgo! donde estsaría yo? no enteindo nada.
Me alegro muchísimo de ver esta foto, aqui empiezo a recordar ya a muchas personas.
Gracias por la foto!

Unai ha dit...

Pilar ,conoces a alguien que pueda colgar alguna foto de la quinta del 69?veo passar las quintas anteriores y las siguiente pero esta se queda sin y yo soy una super adicta a las fotos ,y no tengo ni una de la epoca,voy desesperada por que alguien cuelgue alguna,si sabes de alguien porfa pedidlas.

Unai ha dit...

Ah!por supuesto soy del mayo del 69,gracias.

Pilar ha dit...

Pues no tengo ni idea. Yo creí leer un dia por aqui que alguien había puesto alguna de ese año, pero no debe ser, claro te hubieras dado cuenta. Yo tampoco encuentro ninguna de la mia, bueno estoy cerca proqeu ya he vistodos aunque si habían dos clases yo siempre iba a la qu eno sale la foto! qu´ele vamos a hacer!! SEguiremos buscando, no hay que desistir que seguro que hay mucha gente que tiene fotos de nuestras quintas.
Yo tendría que tener muchas, las guárdabamos todas, pero nos tememos qu elas teníamos en casa d emi abuela y la casa cayó, igual estaban todas las fotos ahi, es una pena!!
A buscar fotosssssssssssss

Toni Gallardo ha dit...

Seria molt important posar l'any en què es va fer la foto. Així quedarà documentada.

pili ha dit...

Soy Pilar, creo que la fotos pueden ser del 75-76 más o menos.

la redon ha dit...

Hola!, soc la Monica Redon.
Crec que per fi podre publicar algo en el blog, despres d'una setmana intentalo.
Vull dir-vos que estic molt entusiasmada per anar a retrobar-me amb tots els del curs, perque al no viure a Tortosa no vos he pogut vore a molts. DIr-vos, que la meva germana Ana del any 1970 tambe hi anira, i pot ser els meus germans Xavier (1965) i Adria (1967). Aixi que molt besets i fins prompte

dulce ha dit...

Mónica, t'hen recordes de mi, Dulce! ja m'ha dit Pili que lo mes segur es que podrás vindre a la trobada no sas quina ilusió me fa, cada dia falta menos...

monica ha dit...

Hola Dulce!
Quant de temps sense veure-mos!
Tinc moltes ganes de voer't, perque eres de les que mes me'n recordo i no te he tornat a vore desde que vam acabar el cole.
Molts besets.
Monica

galàxia - imma monserrat ha dit...

Hola, Sóc Imma Monserrat, també surto a la foto del 64.
Una salutació a tots, us he perdut de vista perqùe no estic a Tortosa, només tinc contacte amb Rosa Ma. Solé i molt bona amistat. Però us recordo a tots.
Segurament el dia 7 no podré venir, però ma mare que és ex-alumna del 33 si que hi anirà.
Des de que he vist el blog m'agafat molt enyorament i estic enganxada a vore totes les coses que hi surten i a retrobar virtualment a tothom.
Besitos a la Monica i a la Dulce que veig que rondeu per aquí.

dulce ha dit...

Ole, ole, que ve pugue parlar en Imma i Mónica, no sabeu lo contenta que estic, bueno ja es veu...

Imma quina llàstima que no pugues vindre, algo tindrem que fer per puguer voremos.

Besets a les dos.

Dulce

Pilar ha dit...

Inma, una cosa, por si entras y lees esto. Hay una chica, Mónica Redón que no se puede entrar en el blog, tiene problemas y le gustaría poder escribirte. Me ha pedido si tienes algun email o algo proque le gustaíra escribirte. Yo le he dicho qeu si quiere poner alguna cosa, me lo escriba a mi y yo lo publicaré, o sea que de una u otra manera, a ver si lo podemos solucionar. Te acuerdas de mi?

galàxia - imma monserrat ha dit...

Hola, hem demaneu el meu e-mail:
imc197@orange.es
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Hola a tots. És la tercera vegada que intento publicar aquest comentari i no hi ha manera, a veure si a la tercera va la vençuda.
Sóc Cinta Chavarria (1964) i us parlaré de la primera foto, de la que estem amb la Mestra "Doña" M.Cinta Curto. És del curs 1974-75, de 6è.C. Amb això em sembla que contesto a Pili Lalana que no sap perquè ella no surt, i és perquè em sembla recordar que tu anaves a 6è.B (amb Gemma Monllaó, Maribel Meix...) M'ha fet molta il·lusió veure la foto i la recordo perfectament, tant és així que em sembla que us podré dir el noms de tots els que hi som, si en algú m'equivoco em rectifiqueu. Començaré d'esquerra a dreta i per la fila de dalt de tot:
Manuel Ríos, Gregorio ? (Gorin) (em sembla), Miguel Rodríguez, Jaume Sebastià, Fco.José Villarroya, José Senosiaín (Chechu), la Mestra M.Cinta Curto, Pablo Sabaté, José Manuel Torres, Carlos Talarn, Enrique Tejedor, Montse Tafalla, M.Paz Sánchez (em sembla), Estrella Vallejo, M.Teresa Zaragoza, Mònica Redón, Rosa Solé, Cinta Valldepérez, Àngels Ventura, M.Carmen Talarn, Trini Torrado, Cinta Chavarria (jo mateixa), Victoria Ventura, Imma Montserrat, Asunción Sanz, Montse Redó, Imma Sol, Rosa M. Muñoz, Paquita Quintana, M.Jesús Ríos (em sembla), Dolores Sánchez i Antonia Rojas.
Espero trobar-vos a molts de vatros el dia 7.
B7S Generació del 64 !!!
Cinta

Anònim ha dit...

Perdó, abans m'he equivocat en l'any del curs. Era el 1975-76.

Pilar ha dit...

alucino pepinillos!!! Pero cómo puedes tener tanta memoria! Estoy muy sorprendida, de verdad.
Yo recuerdo a toda la gente, sobretodo al ver las fotos, y los nombres algunos los recodaba y otros al leerlos los he recordado, pero... eso de que habían 3 clases de un curso que si yo iba al B y tu al C! Vamos, es que no me acuerdo de nada absollutamente.
Te admiro, de verdad, la memoria que tienes. Yo llevo una gran empanada mental: tantas clases, tantos años, tanta gente y tantos crios.... ja ja jajajja En fin, que el dia 7 me poneis al dia. (Aunque para eso necesiraríamos 3 meses seguidos) ja ja jajajaj
Un beso gordote y me alegro de verdad de saber de ti.

Pilar ha dit...

Mensaje para cinta Chavarría de Mónica Redón (tiene problemas para entrar en el blog y me lo envía por correo electrónico ja jaja j):

"En la foto que estamos la Solé y yo hay una entrada de Cinta Chavarria que repasa los nombres de la clase.

Dile, de mi parte, que gracias por su memoria ya que al leer los nombres de todos me he acordado de un monton de la gente de clase de los que no me acordaba, sobre todo los chicos.

Gracias a Dios que alguien tiene memoria o se apunto los nombres. Menos mal!

Besitoooooooooooos.

Monica"

galàxia - imma monserrat ha dit...

Cinta Chavarria, fecitats per la memòria!
I ara explicans que feies tu Chavarria amb "CH" a la classe "C" que començava amb la "M" de Monserrat, Muñoz...????

Pilar ha dit...

ja ja ja ja ja Es verdad! parece que estábamos por orden alfabético!! uysssss

Anònim ha dit...

Mira que sou p"pillines" eh!!!
Resulta que jo vaig començar a La Mercè a 6è, abans anava a un altre col·le, i a més més aquell curs em vaig icorporar amb retard (a l'octubre) perquè estàvem tota la família fora, i llavors em van posar a la classe C perquè era on hi havien menys alumnes.
Satisfetes xiquetes????

Pilar ha dit...

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh vale!! ahora ya entendemos algo.
Yo no me había dado cuenta de eso, pero al decirlo Inma que veo qeu es muy observadora, he caido, claro.
Bueno, tu explicación es creible, además si, recuerdo qeu viniste al cole ya de "mayorcitas" quiero decir que ya eran cursos más bien altos.
besitos! yyyyy por cierto.... tu por qué al salir en el blog te sale un "ninotito" gris y a nosotras nos sale una B de color naranja? enga, explícame eso

Anònim ha dit...

Em penso que és perquè jo publico a traves de la identitat Nombre/URL i tu ho fas per la de Google/Blogger amb contrasenya, (jo no en tinc). No ho sé segur del tot però diria que és per això.
M'estàs fent passar un examen darrera l'altre eh !!! A veure ara amb quina pregunta em sortiràs...
Bessitos

Pilar ha dit...

ja jaj ajjajque no mujerrrrrr
Yo no te hago ningún examen! solo faltaría!
Es que me ha llamado al atención proque Montse REdó también sale con ese muñequito y me ha intrigado. Vale, claro, creo que es lógico no lo había pensado.
No te me enfadessssss
ja jajajjajajaj Pero vas a sacar un 10, te las sabes todas jolines!!
dónde te metes? hace un montón de tiempo que no sé de ti.. Espero que el dia 7 nos veamos y nos lo contemos todo, todo, todo! a jajajajjaj besitosss guapaaaaaa!!!

Pilar ha dit...

Por cierto, me doy cuenta que me estoy enganchado a esto a tope!!! pero sigo buscando las fotos del viaje de fin de curso! ja jaja cómo tengo la casa! revuelta a más no poder, pero espero conseguirlas.
Qué haré yo a partir del dia 7? esperoque esto siga, proque si no tendré que ir a "desintoxicarme" ufffffffffff

Anònim ha dit...

Pili, que no m'enfado dona !! només faltaria !! Si que és veritat que fa temps que no ens veiem i això que vivim les dos a Tortosa. Bé, ara segur que d'aquí 15 dies ens veiem.

Anònim ha dit...

Hola Mª Pilar, moltes gràcies per la foto de 3er, aquesta no la tenia i m'ha fet molta il·lusió.
Sóc Fina Melero (1967)

María Jesús Nadal ha dit...

He llegit Josefina Melero ????Hola sóc la Nadal, hi hem preguntaba si aniríes el dia 7, pues l`últim curs vam compartir pupitre t`en recordes les bosses de xuxes que comprabem, i a la classe de socials hens les emnjabem ? Cinta March, m`ha dit que no vindràs el dia 7, peró perquè ? ANIMAT PERFAVOR I VINE , ja saps que jo sóc del 68 peró és igual, ets una de les persones que m`agradaría que estés.Pensa que tú erets la que hem portaba les cartes a les majorets, del Valencianet que vaig coneixer a Mallorca. Dis-me algo

Anònim ha dit...

Bona nit Mª Jesús,companya de pupitre, si has llegit be, sóc la Melero, clar que ho recordo, encara que no vagi al dinar si que ens veurem el dia 7 ja que penso anar als actes de celebració de l'aniversari.
Fina Melero

Anònim ha dit...

Fina!!!!!!!!!!!!!!!!
Ara m'entero que vas anar a clase en el meu germa Adria. O me ho vas dir i no me'n recordo?. Me'n alegro de que te pugues allargar eixe dia una ratet. Ja he parlat amb la Susi.
MOlts besets.

Unknown ha dit...

Hola a tots, soc Elena Monllaó. Fa ja molts anys que visc fora de Tortosa. La veritat sigue dita no puc presumir de memoria, no es el meu punt fort. Per aixo, miro a les fotos i totes les cares conegudes. Nu puc dir el nom de tothom, ho sento. Pero be, hem pregunto, a quin curs estaba jo??? No hem veig a les fotos i vaig estar a clase amb molts de vatros. Jo estaba a un altre grup, o un curs atras o .... Si algu te fotos on surto.... agrairia molt poder-les rebre. M'agradaría poder reunir-les. Quins anys a la Merce, aixo sí ho recordo, les jugarrines i corre per els patis, i quan jugavem a dalt de tot de l'edifici. Quina pena que ja no existeix mes.
Ah! Molt bon any 2013 que just acaba d'escomencar.

Unknown ha dit...

He publicat pero tampoc surt res. Provare de nou.
Soc Elena Monllao del nov. 67. Fa ja molts anys que soc fora de Tortosa. A les fotos veig moltissimes cares conegudes pero ... no podria dir el nom de tots. Una altra que li falla la memoria. Pero la veritat sigue dita, soc molt dolenta per els noms. Be, volia preguntar si algu ti fotos on jo estigue. M'agradaria poder-les reunir i mes d'aquells i tants bonics temps!!!!! Deu nido, mirar cap a l'enrera i tots els records que venen!!! Be, si algu te alguna foto, quedaria molt pero moltissim agraida. A veure si alguna begada es fa una altra trobada i llavors puc venir. A la del 2008, no va poder ser. Qui meu podia dir no ho va fer perque sabia que no era bon moment i estaba lluny.