dissabte, 18 d’abril del 2009

Punt de venda de xapes Som de la Mercè

Al bar Esther del mercat de Tortosa trobareu les xapes Som de la Mercè i aprofitar per fer una punxadeta.

10 comentaris:

Toni Gallardo ha dit...

Quina bona pinta que té tot això que està al taulell, baldanes incloses si no veig malament. I m'ha agradat molt sentir l'expressió "fer una punxadeta". Tants anys de viure fora de Tortosa (enguany en fa 25) et fa perdre massa coses. :-(

José Manuel ha dit...

Toni, al menos per nadal torna a casa, com l'almendro, ja ja ja. Ja n'hem exportat prous de talents...Neus, la foto se les porta, noia, qui pugués entrar a matrix i pegar-li un mos a n'este pernil de tan bona pinta!!!

neus ha dit...

José Manuel jo volia penjar una foto d'Esther, exalumna del 66, però ella va preferir una foto del bar per allò de fer una mica de publicitat. Quan vaig obrir la foto me va impressionar tot aquest bé de Deu...
Toni recordes lo mercat del peix? ara reconstruit i ubicat en una plaça peatonal (crec que és Plaça Barcelona) dons l'Eshter en aquesta plaça també a posat terrassa, així que quan vinguis a Tortosa podràs fer la punxadeta al solet

Toni Gallardo ha dit...

José Manuel, quan veig les coses que em perdo per no viure a Tortosa, no sé quin negoci he fet... :-)

Neus, ja veus el que em costa de vegades vindre a Tortosa. No són els anys passats fora. És la vida organitzada fora, que no és el mateix. Però al final hauré de fer una escapada (tinc pendent veure't a tu, al José Manuel i a altres persones). Proposo que la "reunió" es faci a aquesta terrassa. Ja preguntaré al metge si tinc prohibides les baldanes, jajajajaja...

José Manuel ha dit...

Toni, coneixes la música de Rosendo? Pos mira, te recomano una cançó molt clàssica d'ell: "Obsesión permanente". Et va de perles a tu i a les teues baldanes, ja ja ja ja.

neus ha dit...

... dime que puedo hacer por ti...!
(diu la cançò de Rosendo)


Com és poden prohibir les baldanes si és lo més natural que hi ha, segur que en pots menjar perquè son bullides i lo prohibit per a la salut és lo fregit.

Toni Gallardo ha dit...

Escolteu, si em puc escapar un dissabte al matí, podríem anar a esmorzar al bar d'Esther. A aquesta terrassa que comenteu que té. Vosaltres mengeu el que vulgueu, que de baldanes en teniu tots els dies. A mi no em foteu cas si me'n tiro coll avall mitja dotzena :-)

José Manuel ha dit...

Molt bé, Neus, veig que vas bé del tema del rocanrol espanyol. Toni, un secret: jo en sé d'un que les baldanes les va avorrir de ben menut per un empatx o sobredosi. Des de llavors, moooolts anys atràs, li fan més repelús que atra cosa. I de golafre de menut a poca cosa de gran, tatatachánnnnn...qui serà?

PD una pista: va fer tota l'EGB amb ta germana i hasta ahí puedo contar, com dia la impagable Mayra Gómez Kemp...

Cinta March Pallarés ha dit...

Lo del bar d'Esther és genial. Poder tenir un punt de venda al mercat "guai total". Lo de quedar a la nova terrasseta fet. Un dissabte al matí al solet, esmorzant les tapetes i les "baldanes", ooooleeee. Tots xerrant i comentant la jugada... Com que és molt difícil trobar-nos tots alhora: exalumnes, aneu passant-hi i identifiqueus. Esther us ho agrairà. És molt competent i les seves picadetes, també. Gràcies a l'Esther i a la seva família per col·laborar amb nosaltres. Una abraçada i tots a donar negoci al mercat.

Toni Gallardo ha dit...

Proposta general: que us sembla anar a esmorzar dissabte que ve (2 de maig)? O és mal dia, perquè hi ha pont, o l'ExpoEbre, o alguna altra clau tortosina d'aquestes que tinc oblidades?