dissabte, 18 d’abril del 2009

Hem arribat a 300.000 visites


Aquí, el moment "gloriós", oportunament immortalitzat.




Aquest migdia, el bloc ha arribat a les 300.000 visites. Fa pocs dies es va complir també el primer aniversari d'aquest racó d'Internet. No cal insistir a explicar el fenomen que aquest bloc ha estat. El tema s'ha explicat suficientment, incloses les pujades i baixades que la cosa ha tingut al llarg dels mesos. Aquí es tracta només de deixar constància de l'estadística.

La xifra de 300.000 correspon a les pàgines vistes. Les visites úniques assolides fins avui s'acosten a les 75.000. El què volen dir les respectives magnituds es va explicar en aquesta entrada, que podeu consultar si voleu refrescar-ho.

9 comentaris:

José Manuel ha dit...

Està clar que el bloc va molt a ratxes, ara més parat, ara més ràpid. Cèrtament quan s'ha convocat alguna trobada o quelcom paregut, les xifres s'han disparat. Fòra d'això, el tema es calma (i molt) de vegades. De tota manera, no està gens malament. I els que llegiu i no escriviu...espavileu, que aquest és un lloc de memòria col.lectiva i a tots ens agrada "xafardejar" sobre el nostre passat comú. Dic jo...

neus ha dit...

el comptador suma i suma, el que costa és publicar i comentar.

Toni Gallardo ha dit...

La qual cosa vol dir, Neus, que els integrants d'aquesta comunitat digital som voyeurs...

neus ha dit...

Toni i els quatre que anem dient alguna cosa de tant en tant som uns exhibicionistes? :-)

Toni Gallardo ha dit...

No sé si som exhibicionistes, però vist el "comportament" actual de la comunitat, està clar que la gent mira i llegeix molt, però que escriu o comenta bastant menys. Igual hem de fer un "baldanes&blocs" per animar el cotarro. Perdona la meva fixació amb les baldanes, és que és l'únic producte tortosí que no trobo on visc (baldana d'arròs, vull dir).

José Manuel ha dit...

Mare de déu, potser si que estem en plan "desviació sexual" voyeur-exhibicionista. Si que li costa, a la gent, parlar...en fin.

neus ha dit...

es que com estreno careto em fa il.lusió comentar totes les publicacions per veure'm(je je je)

el comentari de Toni sobre la nostra comunitat digital i els voyeurs ho vaig associar ràpidament a sexe i em va sortir lo del exhibicionisme, que també ho relaciono a sexe...pos no se com va ser ser la primavera (i no és bonic això?)

José Manuel ha dit...

Au, ara que dius que estrenes careto jo m'amago, que sino al final me faré famós i les tres dones de casa més la gosseta me miraran malament, je je

Cinta March Pallarés ha dit...

I és el moment de donar-vos les gràcies a totes i a tots. Però sobretot a tú Toni Gallardo perquè sense la teva inestimable col·laboració i manteniment tot això, tota aquesta "moguda", no hagués estat possible. Te'n deure'm una, per sempre. Una abraçada.